Masum yeni bölüm özeti 304. Bölüm fragmanı olan 20 Ocak 2021 Çarşamba tanıtımı Kanal 7’nin ve Hint yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıma açıldı. Masum dizisinin 304. Bölümünde Gopi ile Kokila’nın barışma ihtimali öne çıkacak. Hetal ikiliyi barıştırmak için çabalayacak. Rada ise bu barışmanın gerçekleşmesi durumunda Modi evindeki hayatının çok zor geçeceğini düşünüp bu barışmayı engellemeye çalışacak. Diğer taraftan Urmila, kiracıları kandırıp evden çıkarmaya çalışacak ancak Kinjal bu oyunu bozacak. Mira ise dans yarışmasına katılacak ancak Rada yine uslu durmayacak ve onun başarısız olması için hem sınav tarihlerini karıştıracak hem de Mira’nın yaralanması için tuzak kuracak. Gopi ise bu durumu açığa çıkarıp Kokila’ya söyleyecek. Daha sonra Rada’ya bir ders vereceğini söyleyen Gopi, bir bardağı yere atıp kıracak ve Paridi ile birlikte Rada’nın kollarından tutup bu cam parçalarının üzerine götürecek. Mira’ya çektirdiği acı için bunu yaptığını söyleyen Gopi, Rada’nın da bu cam parçalarının üzerinde yürümesini isteyecek. Rada ise ablasına yalvarıp bunu durdurmasını isteyecek. Kokila da bu sırada Gopi’nin davranışını onaylayıp ses çıkarmayacak. Masum dizisinin 304. Bölümünde Rada dersini alacak.

Masum yeni bölüm özeti 304. Bölüm fragmanı izle

Masum yeni bölüm özeti 304. Bölüm fragmanı paylaşıma sunuldu. Dizinin 304. Bölümünde Hetal, Kokila ile Gopi’yi barıştırmak için harekete geçecek. Gopi’nin Modi ailesi için çok şey yaptığını hatırlatan Hetal, onu artık affetmesi gerektiğini Kokila’ya söyleyecek. Kokila’nın bu isteğe ne cevap vereceği ise 304. Bölümde ortaya çıkacak.

Masum 20 Ocak 2021 Çarşamba özeti fragmanı Kanal 7

Masum 20 Ocak 2021 Çarşamba özeti fragmanı olan son bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Hint dizisinin 304. Bölümüne Gopi’nin intikamı damga vuracak. Mira’nın canının yanmasına sebep olan Rada’yı camların üstünde yürütmeye çalışan Gopi, Paridi ile birlikte bunu yapacak. Rada ise Gopi ile Kokila’nın barışmaması için elinden geleni yapacak.