Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Hint dizisi ülkemizde Masum adıyla geçtiğimiz aylarda yayınına başladı ve ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Masum yeni bölüm özeti fragmanı izle detayı ile Masum 82. Bölüm fragmanı özeti Kanal 7 detayı ortaya çıktı. Yeni bölümde okuma yazma bilmeyen Gopi Mani’ye yanlış ilaç verip hayatını tehlikeye sokacak. Eve çağrılan doktor durumu düzeltse de Gopi’ye herkes çok kızacak. Gopi ise büyük bir üzüntü yaşayıp artık okuma yazma öğrenmesi gerektiğini söyleyecek. Kokila’nın girişimleri ile Gopi’ye bir öğretmen tutulacak ve okuma yazma öğrenmesi için ilk adımlar atılacak. Masum 12 Haziran 2020 Cuma özeti fragmanı olan Masum son bölüm özeti fragmanı yayınlandı. Dizinin son bölümünde yine izleyenleri ekran başına kilitleyecek gelişmeler yaşanacak.

MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – MASUM 82. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ OKU

Giaa Manek ve Rucha Hasabnis’in Gopi ve Rashi rolleri ile başrolde olduğu Masum dizisi yeni bölüm özeti fragmanı olan Masum 82. Bölüm fragmanı özeti dizi severlerin beğenisine sunuldu. Masum’un yeni bölümünde Rashi yine kötülüğe devam edecek ve Gopi’nin her hareketini annesi Urmila ile paylaşıp Gopi’nin rezil olması için yeni planlar yapacak.

MASUM 12 HAZİRAN 2020 CUMA ÖZETİ FRAGMANI – MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Masum dizisinin son bölüm özeti ve fragmanı olan Masum 12 Haziran 2020 Cuma özeti fragmanı ekranlardaki yerini aldı. Dizinin 12 Haziran’da Kanal 7 ekranlarında yayınlanacak bölümü saat 16.10’da başlayacak.