Masum yeni bölüm özeti fragmanı olan Masum 296. Bölüm özeti tanıtımı Kanal 7’nin ve Hint yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıma açıldı. Dizinin 296. Bölümü 12 Ocak 2021 Salı günü ekranlarda yerini alacak. Hint yapımının 296. Bölümünde Pari amacına ulaşacak. Artık Modi ailesinin evine tamamen yerleşeceği için çok sevinecek. Diğer taraftan ise oyunlarının açığa çıkmaması için babasıyla konuşacak. Modi ailesi ise Raşi olmadığından dolayı Divali bayramını kutlamak istemeyecek. Bunun yerine küçük bir tören tertip edecekler. Ancak Rada uslu durmayacak. Yanına müzisyenleri de alarak töreni basacak ve gürültü yapacak. Kokila ise Rada karşı karşıya gelecek. Rada büyük bir sürprize imza atacak ve Jigar ile aynı karede yer aldığı fotoğrafı herkese gösterecek. Rada, artık kendisinin de bu evin bir ferdi olduğunu söyleyecek. Modi ailesi bireyleri ise bu gelişme karşısında büyük şaşkınlık yaşayacak. Masum dizisi son bölüm fragmanı özeti olan Masum 296. Bölüm fragmanı yayına girdi. Dizinin yeni bölümü 12 Ocak Salı günü yayınlanacak.

MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE 12 OCAK SALI

Masum yeni bölüm özeti fragmanı olan 12 Ocak tanıtımı yayına girdi. Dizinin son bölümünde Rada, Modi ailesinden intikam almak için yeni planlarını devreye sokacak. Rada’nın sinsi planı 296. Bölümde ortaya çıkacak.

MASUM 296. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE KANAL 7

Masum 296. Bölüm özeti fragmanı olan son bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin 296. Bölümünde heyecan daha da katlanacak. Dizi severleri ekran başına kilitleyecek 296. Bölüm Kanal 7 ekranlarında yayınlanacak.

Masum dizisi kaç yılında çekildi, nerede çekildi?