Masum dizisinde heyecan sürüyor. Masum yeni bölüm özeti fragmanı olan Masum 85. Bölüm fragmanı özeti yayınlandı. Masum’un yeni bölümünde yine çok konuşulacak ve izleyenleri ekran başına kilitleyecek gelişmeler yaşanacak. Rashi Gopi’nin okula gitmemesi için elinden geleni yapacak ve ona kendisi ders vererek bilgileri yanlış öğretip yine Gopi’nin hayal kırıklığı yaşamasını sağlayacak. Gopi yanlış bilgilerle okula kabul edilmeyecek. Ancak umulmadık bir anda her şey tersine dönecek. Kokila ve Hetal’in girişimleri ile okula yazdırılmak istenen Gopi mutlu sona ulaşacak. Masum son bölüm fragmanı özeti olan Masum 15 Haziran Pazartesi özeti fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde evin sorumluluğu kendisine verilen Rashi annesi Urmila ile keyif yapacak ancak yolunda gitmeyen olaylar yaşanacak. Masum dizisi Kanal 7 ekranlarında 85. Bölümü ile yayında olacak.

MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI – MASUM 85. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ KANAL 7

Masum dizisinin 85. Bölüm fragmanı özeti olan Masum yeni bölüm özeti fragmanı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Masum’un 85. Bölümünde Gopi’nin okula giriş serüveni, önce reddedilmesi ve ardından nasıl kabul edildiğine dair sahneler ekrana gelecek. Rashi’nin ise annesi Urmila ile evde yaptıkları, kirlettikleri elbiseler, yedikleri yemekler ve söyledikleri yalanlar ekranlara taşınacak.

MASUM SON BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ – MASUM 15 HAZİRAN PAZARTESİ ÖZETİ FRAGMANI

Kanal 7’nin Masum dizisi son bölüm fragmanı özeti olan Masum 15 Haziran Pazartesi özeti fragmanı yayınlandı. Oyuncu kadrosunda Giaa Manek, Rucha Hasabnis , Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel isimlerinin yer aldığı Hindistan yapımı dizi günlük olarak Kanal 7’de yayınlanıyor.