Masum dizisi yeni bölüm özeti fragmanı olan Masum 87. Bölüm fragmanı özeti dizi severlerle buluştu. Hint yapımı dizinin yeni bölümünde yemek düellosu yaşanacak. Rashi’nin yaptığı pilavı çok beğenen Hetal, kıvamın çok iyi olduğunu, Rashi’nin yavaş yavaş da olsa her şeyi öğrendiğini, Gopi gibi olduğunu söyleyecek. Buna itiraz eden Kokila ise sadece bir şeyi iyi yapan Rashi’nin Gopi ile kıyaslanamayacağını söyleyecek ve Rashi’nin Gopi’ye denk olmadığını Hetal’a hatırlatacak. Gopi ise bir taraftan Ahem’in mutlu olması için çabalarken diğer taraftan okuma yazma öğrenmek için derslerine çalışmayı sürdürecek. Masum son bölüm özeti fragmanı olan Masum 17 Haziran özeti fragmanı yayına girdi. Kanal 7 ekranlarında her gün saat 16.10’da yayınlanan Masum dizisi 87. Bölümü ile ekranlardaki yerini alacak.

MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – MASUM 87. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ

Masum dizisi 87. Bölüm fragmanı özeti olan Masum yeni bölüm özeti fragmanı yayına girdi. Dizinin yeni bölümünde Gopi ile Rashi’nin yemek yeteneklerini karşılaştırmak için bir yarışma yapılacak. Rashi yarışmayı kaybedeceğini düşünerek annesinden yardım isteyecek. Annesi ise Gopi’nin yaptığı tabakla kendi yaptığı tabağı değiştirmesini söyleyecek.

MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI – MASUM 17 HAZİRAN ÖZETİ FRAGMANI

Masum 17 Haziran Çarşamba özeti fragmanı olan Masum son bölüm özeti fragmanı yayınlandı. Oyuncuları arasında Giaa Manek, Rucha Hasabnis , Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel isimleri yer alan dizi büyük bir hayran kitlesi tarafından ilgiyle takip ediliyor.