Kanal 7’nin çok izlenen Hint yapımlarından Masum dizisi yeni bölüm özeti fragmanı olan Masum 89. Bölüm fragmanı özeti yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde yarışmaya katılan Kokila ve Gopi dans etmek için piste çıkacak. Dans edecekleri şarkıyı ise Urmila değiştirecek. Başka bir şarkı eşliğinde dans etmeye çalışan Kokila bu duruma itiraz edecek ancak jüri üyeleri çalan şarkıyla dans etmelerini isteyip aksi durumda dans bölümünden puan alamayacaklarını söyleyecek. Masum son bölüm özeti fragmanı olan Masum 19 Haziran özeti fragmanı yayına girdi. Heyecanın eksilmediği Hindistan yapımı dizinin 89. Bölümü Kanal 7 ekranlarında saat 16.10’da izleyicilerle buluşacak.

MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – MASUM 89. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ

Masum yeni bölüm özeti fragmanı olan Masum 89. Bölüm fragmanı özeti yayınlandı. Kokila girdikleri yarışmadan çok umutlu olduğunu ve gelini Gopi ile birlikte bu yarışmayı kazanabileceğini söyleyecek ancak Rashi ve Urmila ikiliye tuzak kurarak elenmeleri için çabalayacak.

MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI – MASUM 19 HAZİRAN ÖZETİ FRAGMANI

Masum dizisi 19 Haziran özeti fragmanı olan Masum son bölüm özeti fragmanı yayınlandı. Giaa Manek ve Rucha Hasabnis’in başrolde olduğu ve günlük olarak Kanal 7 ekranlarında yayınlanmaya devam eden dizinin yeni bölümü Cuma günü dizi severlerin karşısına çıkacak.