Hint dizileri yeni bölümleri devam ediyor. Masum dizisi izle, Hint dizi fragmanları izle aramaları yapanlar için sevindirici haber geldi. Masum yeni bölüm özeti fragmanı olan Masum 102. Bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıma sunuldu. Masum’un yeni bölümünde Urmila sesini değiştirerek Kokila ile telefonda konuşacak. Kokila’ya, önce kızını sonra gelini Rashi’yi sahneye gönderdiğini söyleyen Urmila, Rashi’nin kendisini bülbül sandığını ama karga gibi öttüğünü söyleyecek. Törende Rashi kötü sesinden dolayı yuhalanırken Gopi sahneye çıkacak ve güzel sesi ile başta Ahem olmak üzere herkesi büyüleyecek. Masum son bölüm özeti fragmanı olan Masum 2 Temmuz Perşembe özeti fragmanı dizi severlerin beğenisine sunuldu. Kanal 7’nin sevilen Hint yapımı kaldığı yerden devam edecek.

MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – MASUM 2 TEMMUZ PERŞEMBE ÖZETİ FRAGMANI

Masum dizisi yeni bölüm özeti fragmanı olan Masum 2 Temmuz Perşembe özeti fragmanı yayınlandı. Masum’un yeni bölümünde Jigar tüm gerçekleri öğrenecek. Evlenmeyi planladığı kızla karşılaşan Jigar, başından beri onunla evlenmek istediğini söyleyecek. Jigar’ın sevdiği kız ise olan biten her şeyi anlatacak.

MASUM 102. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE – MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI OKU

Masum dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Masum 102. Bölüm özeti fragmanı ekranlara geldi. Yine izleyenleri ekran başına kilitleyecek bir bölüm Kanal 7 ekranlarında Perşembe günü saat 16.10’da başlayacak. Sevilen Hint yapımı kaldığı yerden devam edecek.