Kanal 7’nin büyük bir ilgiyle takip edilen Hint yapımlarından Masum yeni bölüm özeti fragmanı olan Masum 95. Bölüm fragmanı özeti dizi severlerin beğenisine sunuldu. Masum’un 95. Bölümde Gopi’nin doğum günü büyük üzüntüye yol açacak. Ahem’in Gopi’yi teselli edeceği, Kokila ve Hetal’in Gopi’nin mutlu olması için birlikte tatlı yapacağı, Urmila ile Rashi’nin ise tüm bunları tersine çevirmek isteyeceği bir bölüm ekranlarda olacak. Rashi annesi Urmila’ya kızıp her şeyi yine berbat ettiğini dile getirecek. Urmila ise yeni bir çözüm bulacağını söyleyecek. Masum son bölüm özeti fragmanı olan Masum 25 Haziran 2020 Perşembe fragmanı özeti yayınlandı. Kanal 7’nin büyük bir hayran kitlesine sahip olan Hindistan yapımı dizisi Masum saat 16.10’da ekranlardaki yerini alacak.

MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE OKU – MASUM 95. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ TANITIMI

Masum yeni bölüm özeti fragmanı olan Masum 95. Bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı ekranlara geldi. Masum’un 95. Bölümünde sınıf arkadaşları Gopi’ye doğum günü sürprizi yapacak ve Gopi gözyaşları ile odasına gidecek. Ahem ise Gopi’nin peşinden gidip onu alıp dışarı çıkacak. Ahem ile Gopi arasında parkta bir yakınlaşma yaşanacak.

MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – MASUM 25 HAZİRAN FRAGMANI ÖZETİ OKU

Masum son bölüm özeti fragmanı olan Masum 25 Haziran Perşembe fragmanı özeti yayınlandı. Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi Masum’un Perşembe günü yayınlanacak bölümünde Urmila ile Rashi’nin Gopi’ye karşı hazırladıkları yeni planlar ekranda olacak.