Masum yeni bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Masum 249. Bölüm özeti fragmanı Kanal 7’nin sosyal medya mecralarından paylaşıma sunuldu. Sevilen Hint dizisinin 249. Bölümünde Ahem, gittiği okulun yanındaki mabette Gopi’nin sesini duyacak. Bu karşılaşmanın nasıl sonuçlanacağı ve Gopi’nin eve dönüp dönemeyeceği soruları 249. Bölümde yanıt bulacak. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan dizinin son bölümleri izleyicileri ekran başına kilitledi. Hint dizisi severler Gopi’nin dram dolu yaşamını izlemeye devam ediyor. Çocuğu ölen, evden kovulan ve ikinci çocuğunu tek başına büyütmek zorunda kalan Gopi’nin hikayesi Kanal 7 ekranlarında günlük olarak yayınlanıyor. Masum dizisi son bölüm fragmanı özeti olan Masum 26 Kasım fragmanı özeti ekranlardaki yerini aldı. Saflığı, sevgiyi ve gerçek aşkı izleyicisine sonuna kadar hissettiren Hint dizisi kendi ülkesinde de ilk yayınlandığında izlenme rekorları kırmıştı. Masum dizisi 249. Bölüm tanıtımı ve detaylar haberimizde yer alıyor.

MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – MASUM 26 KASIM FRAGMANI ÖZETİ OKU

Masum dizisi yeni bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Masum 26 Kasım fragmanı özeti yayına girdi. Masum’un 249. Bölümünde Tolu ve Molu yatılı okula gönderilecek. Kinjal’in oğlu Popu da onlarla birlikte gidecek. Vidya, annesi ile birlikte yatılı okulun yakınında bulunan büyük mabedi ziyaret edecekler. Gopi mabette dua ederken, o sırada o çevrede bulunan Cigar ve Ahem sesi duyacak ve şok olacaklar. Sesin sahibini tanımak isteyen Ahem karşısında Gopi’yi görecek.

MASUM 249. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – MASUM SON BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ OKU

Masum 249. Bölüm özeti fragmanı olan Masum dizisi son bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin yeni bölümünde Gopi, resim dersi verdiği okulda Popu’ya destek olacak. Modi ailesi ile çok yakınlaşan Gopi’nin onlarla bir araya gelip gelmeyeceği yeni bölümlerde belli olacak. Masum dizisi 249. Bölümü Perşembe günü saat 15.30’da dizi severler ile buluşacak.