Masum yeni bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Masum 251. Bölüm özeti fragmanı Kanal 7’nin sosyal medya mecraları aracılığı ile paylaşıldı. Masum dizisinin bir önceki bölümünde Hint dizisi severleri ekran başına kilitleyen gelişmeler yaşanmıştı. Ahem’in yeniden evlendirilmek istenmesi, Gopi’nin Rashi’nin çocuklarına öğretmen olması, Vidya’nın Tolu ve Molu ile arkadaşlık kurması, Mira’nın yaşadığı gerçeği ve Gopi ile Modi ailesinin birbirine daha yakın olması gibi gelişmeler heyecan yaratmıştı. Masum dizisinin yeni bölümünde de yine önemli sahneler izleyicilerin beğenisine sunulacak. Masum son bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Masum 28 Kasım özeti fragmanı yayınlandı. Masum Hint dizisinin 251. Bölümü Cumartesi günü Kanal 7 ekranlarında yayınlanacak.

MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – MASUM 28 KASIM ÖZETİ FRAGMANI

Masum dizisi yeni bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Masum 28 Kasım özeti fragmanı yayına girdi. Dizinin son bölümünde Ahem ile Rada’nın evlilik hazırlıkları devam ederken, Ahem şok edici bir gerçeği öğrenecek. Kızı Vidya ile telefonda konuşan Ahem’in bu gelişmeler karşısında ne yapacağı sorusu yeni bölümde yanıt bulacak.

MASUM 251. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – MASUM SON BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ

Masum 251. Bölüm özeti fragmanı olan Masum son bölüm fragmanı özeti ekranlara geldi. Vidya, Tolu ve Molu’nun kim olduğunu öğrenecek. Modi ailesinin evinde düğün hazırlıkları yapılacak ancak gelişmeler Rada’nın istediği gibi olmayacak.