Masum yeni bölüm özeti fragmanı olan 13 Ocak Çarşamba tanıtımı ekranlara geldi. Kanal 7 ekranlarında dizi severlerle buluşacak dizinin 297. Bölümü saat 15.20’de yayında olacak. Hint yapımının yeni bölümünde Rada fenalaşınca eve doktor gelecek ve Rada’nın baygınlık geçirmesinin sebebinin hamilelik olduğunu söyleyecek. Bu büyük sürpriz Modi ailesinde şaşkınlıkla karşılanacak. Rada ise bebeğin babasının Jigar olduğunu söyleyecek. Jigar bu iddiayı kabul etmezken, Paridi ise Rada’nın oyunları ile ikinci plana itildiği için çok sinirlenecek. Paridi, Modi ailesinin evindeki gücünü kaybetmemek için yeni planlar yaparken, Rada ise onun bu planlarını boşa çıkarmaya ve Modi ailesine kötülük etmeye devam edecek.

MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE

Masum yeni bölüm özeti fragmanı olan 13 Ocak Çarşamba tanıtımı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Rada ile Paridi’nin mücadelesi ekranlara yansıyacak. İkili birbiri ile rekabet ederken, bir taraftan da Jigar’a yakın olmaya çalışacak.

MASUM 297. BÖLÜM FRAGMANI

Masum 297. Bölüm fragmanı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin 297. Bölümüne Rada’nın hamileliği damga vuracak. Evdeki dengeler bir anda değişecek ve Paridi ikinci planda kalmaya başlayacak. Paridi, evin diğer kadınlarını kendi safına katmaya çalışıp Rada’ya karşı güç kazanmak isteyecek.