Televizyon ekranlarının büyük bir hayran kitlesine sahip olan Hint yapımlarından Masum dizisi yeni bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Masum 100. Bölüm fragmanı özeti izleyicilerle buluştu. Masum’un 100. Bölümünde Rashi yine Gopi’ye bir tuzak kuracak. Mağazadan alınan bir elbisenin bir bölümünü yırtan Rashi, elbiseyi Gopi’ye giydirip denemesini isteyecek ve kendi yırttığı kısmı Gopi’nin yırttığını söyleyerek suçu onun üstüne atacak. Rashi daha sonra mağazadan gelen yetkiliye elbiseyi iade etmek istediğini söyleyecek. O sırada orada bulunan Gopi ise elbiseyi yırttığını söyleyecek. Bunu duyan Kokila, Hetal ve Ahem büyük şaşkınlık yaşarken, Rashi ise yine amacına ulaşmış olacak. Masum son bölüm özeti fragmanı olan Masum 30 Haziran Salı fragmanı özeti ekranlara geldi. Kanal 7’nin sevilen Hint dizisi Masum 100. Bölümü ile Salı günü saat 16.10’da yayında olacak.

MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI VE TANITIMI İZLE

Masum dizisi yeni bölüm özeti fragmanı yayınlandı. Masum dizisinin yeni bölümünde Rashi, mağazadan alınan bir elbisenin şal kısmını yırtacak. Suçu hemen Gopi’ye atmak için plan yapan Rashi, elbiseyi Gopi’nin giymesi için ısrar edecek. Gopi aynada kendisine bakarken başka bir bezin yırtılma sesi ile elbisenin yırtıldığını söyleyen Rashi, yine bir hatadan sıyrılmanın sevincini yaşayacak.

MASUM 100. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ OKU

Masum dizisi 100. Bölüm fragmanı özeti dizi severlerle buluştu. Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan, ülkemizde Masum adıyla geçtiğimiz aylarda yayınlanmaya başlayan Hindistan yapımı dizi kendi ülkesinde ilk yayınlandığı yıllarda ekranlarda fırtına gibi esmiş ve izlenme rekorları kırmıştı. Ülkemizde de önemli bir hayran kitlesi olan dizi Kanal 7’de günlük olarak yayınlanıyor.

MASUM 30 HAZİRAN SALI FRAGMANI ÖZETİ İZLE

Masum dizisi 30 Haziran 2020 Salı fragmanı özeti yayına girdi. Giaa Manek ve Rucha Hasabnis’in başrolü paylaştığı, Gopi ve Rashi’nin Modi ailesinde devam eden öyküsü, masumiyetin hırsla harmanlandığı bir mücadeleye dönüyor. Masum dizisi her gün Kanal 7 ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam ediyor.

MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE

Masum dizisi son bölüm özeti fragmanı Kanal 7’nin sosyal medya mecralarından paylaşıma sunuldu. Ailesi öldükten sonra dayısı tarafından yetiştirilen, daha sonra Modi ailesine gelin olan Gopi’nin dram dolu hayatı Kanal 7 ekranlarında 100. Bölüm ile sürüyor.