Masum yeni bölüm özeti fragmanı olan 300. Bölüm fragmanı Kanal 7’nin ve Hint yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Dizinin heyecanla beklenen bölümü 16 Ocak 2021 Cumartesi günü saat 16.00’da dizi severlerin ilgisine sunulacak. Hint dizisinin 300. Bölümünde Ahem, Gopi’ye kızacak ve annesi Kokila’nın sözünden çıkmamasını isteyecek. Jigar ise Paridi ile tartışıp, onun hatalarının bedelini en çok kendisinin ödediğini söyleyecek. Boğulacak gibi hissettiğini söyleyen Jigar, çoğu zaman çekip gitmek istediğini dile getirecek. Rada ise gitmesi gerekenin Jigar değil Paridi olduğunu söyleyip ortalığı karıştırmayı sürdürecek. Gopi ise Jigar’la konuşup, Paridi’nin onu tüm kalbiyle sevdiğini, ona sadece Jigar’ın yardımcı olabileceğini ve Modi ailesinin bir parçası olmasını sağlayabileceğini kaydedecek. Jigar yine uzaklara gitmek isteyecek, Gopi ise yalnız gitmemesini, yanına Paridi’yi de almasını söyleyecek. Paridi’nin kendisini sevdiğini düşünmeye başlayan Jigar ise evden Paridi ile birlikte çıkacak. Modi ailesi Jigar’ın bu hareketine çok şaşıracak.

Masum yeni bölüm özeti fragmanı izle 300. bölüm

Masum yeni bölüm özeti fragmanı olan 300. Bölüm tanıtımı ekranlara geldi. Dizinin 300. Bölümünde Rada, kendisine oynanan oyunu çözecek. Urmila bir yere giderken, tesadüf eseri oradan bisikleti ile geçen Rada, Urmila’yı görünce şaşkınlığını gizleyemeyecek. Oyunu çözen Rada, Modi ailesinden hesap sormak için harekete geçecek.

Masum 16 Ocak 2021 Cumartesi fragmanı özeti izle Kanal 7

Masum 16 Ocak 2021 Cumartesi fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin yeni bölümüne Jigar’ın Paridi kararı damga vuracak. Gopi’nin telkinleri ile Paridi’nin kendisini sevdiğine ikna olan Jigar, giderken onu yanında götürecek.

Masum dizisi kaç yılında çekildi, nerede çekildi?