Masum yeni bölüm özeti fragmanı olan 302 bölüm 18 Ocak 2021 tanıtımı Kanal 7’nin ve Hint yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıma açıldı ve dizi severler ile buluştu. Dizinin 302. Bölümünde Rada, çocukları geri vermek için Jigar’la evlenme şartını öne sürecek. Modi ailesi ise kızları bulabilmek için Rada’yı oyalamaya çalışacak ve evliliğin gerçekleşeceğini söyleyecek. Rada, akşama düğünü olduğunu söyleyip, müzisyenlerin ayarlanmasını isteyecek. Daha sonra ise yanında getirdiği müzik aletini açarak dans etmeye başlayacak. Bu duruma çok sinirlenen Jigar, müzik aletini kıracak. Gopi ve Kokila ise kızların peşine düşecek ve bir iz bulacaklar. Rada’nın arkadaşları tarafından rehin tutulan kızlar kısa bir süre sonra Gopi ve Kokila tarafından kurtartılacak. Rehin tutanlar ise kızların kurtulduğunu görüp kaçacaklar. Diğer taraftan Jigar ile Rada’nın düğünü devam ederken Gopi hızla oraya gelip töreni sona erdirmeye çalışacak. Jigar ve Rada’nın düğününün tamamlanıp tamamlanmadığı sorusu ise 302. Bölümde cevap bulacak.

Masum yeni bölüm özeti fragmanı izle 302. Bölüm

Masum yeni bölüm özeti fragmanı olan 302. Bölüm tanıtımı yayınlandı. Masum dizisinin 302. Bölümünde Rada’nın emellerine ulaşıp ulaşmadığı sorusunun yanıtı ortaya çıkacak. Modi ailesini Mira ve Vidya’yı rehin tutarak tehdit eden Rada, tüm isteklerinin gerçekleşmesini isteyecek. Rada’nın oyununu bozmak isteyen Gopi ve Kokila ise birlikte hareket edecekler.

Masum 18 Ocak 2021 Pazartesi özeti fragmanı izle Kanal 7

Masum 18 Ocak 2021 Pazartesi özeti fragmanı olan son bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Hint dizisinin son bölümünde Gopi, Jigar ile Rada’nın düğün törenine son vermek için hızlı hareket etmeye çalışacak. Paridi ise çaresiz bir şekilde beklemeye devam edecek.