Masum yeni bölüm özeti fragmanı olan 303. Bölüm 19 Ocak 2021 Salı tanıtımı Kanal 7’nin ve Hint yapımının sayfalarından paylaşıldı. Dizinin 303. Bölümünde Rada ve Hetal birlikte hastaneye gidecekler. Rada orada bulunan doktoru kandıracak ve Hetal’in çocuğunu aldırmaya zorladığını söyleyecek. Doktor Hetal’e kızıp polis çağıracağını söyleyince Rada, böyle bir durumda kocasının kendisini döveceğini söyleyecek. Orada bulunan kadınları da gaza getiren Rada, kadınların Hetal’e saldırmalarını sağlayacak. Gopi ve Paridi ise kavga esnasında hastaneye gidip Hetal’i kadınların elinden kurtaracak. Eve dönen Rada, Raşi turşuları için bir işadamı ile görüşecek ve ondan para alacak. Daha sonra Raşi’nin adının olduğu etiketlerin üstüne kendi adının yazılı olduğu etiketleri yapıştıracak. Ancak çok geçmeden Gopi onun oyununu ortaya çıkaracak. Doktor da Hetal’e yaptığı haksızlığı anlayıp ondan özür dileyecek. İşadamı verdiği paraları geri isteyince Rada paraları harcadığını söyleyecek. İşadamı ise polise haber vereceğini kaydedecek. Rada, Gopi’ye yalvarmaya başlayacak. Gopi ise onun Hetal’den özür dilemesini isteyecek.

Masum yeni bölüm özeti fragmanı izle 303. Bölüm

Masum yeni bölüm özeti fragmanı olan 303. Bölüm tanıtımı paylaşıldı. Dizinin 303. Bölümünde Gopi ile Ahem arasındaki soğukluk devam edecek. Hetal ise Kokila ile konuşup Gopi’nin her zaman aileyi düşündüğünü anlatacak ve ona bir şans daha verilmesi gerektiğini dile getirecek. Diğer taraftan ise Mira bir dans yarışmasına katılmak için hazırlanmaya başlayacak. Gopi ise ona sınavlarını hatırlatacak.

Masum 19 Ocak 2021 Salı özeti fragmanı Kanal 7

Masum 19 Ocak 2021 Salı özeti fragmanı olan son bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıma sunuldu. Dizinin yeni bölümünde Urmila, kiracılara oyun oynayacak. Kinjal ise Urmila’nın gerçek niyetini anlayıp kiracılara söyleyecek. Bunun üzerine kiracılar Urmila’yı terlikleri ile dövecek. Kinjal ve Daval Urmila’yı kurtarıp kiracılardan özür dileyecek.