Masum dizisi yeni bölüm özeti fragmanı olan Masum 105. Bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı ve dizi severlerin beğenisine sunuldu. Masum dizisinin 105. Bölümünde Modi ailesi hastaneyi mesken tutacak. Çünkü Rashi intihar denemesinde başarısız olacak. Jigar, Rashi’nin hala rol yaptığını ve intihar denemesinin de bu planlarının bir parçası olduğunu düşünecek. Rashi’ye müdahale eden doktor ise aksi yönde görüş bildirip, Rashi’nin gerçek bir tehlike atlattığını, rol yapamayacağını Jigar’a söyleyecek. Masum dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Masum 5 Temmuz Pazar fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıma sunuldu. Rashi’nin planının ne sonuca ulaşacağı ve Jigar’ın ne yapacağı 105. Bölümde ortaya çıkacak.

MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – MASUM 5 TEMMUZ PAZAR FRAGMANI ÖZETİ KANAL 7

Masum dizisi yeni bölüm özeti fragmanı olan Masum 5 Temmuz Pazar fragmanı özeti yayınlandı. Kanal 7’nin günlük yayınlanan ve izleyenleri ekran başına kilitleyen Hint yapımının 105. Bölümü saat 16.10’da başlayacak.

MASUM 105. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ TANITIMI İZLE – MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI OKU

Kanal 7 ekranlarının büyük ilgi gören Hint yapımı Masum dizisinin 105. Bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Masum son bölüm özeti fragmanı yayına girdi. Masum’un Pazar günü yayınlanacak yeni bölümünde Gopi, hastanede yatan Rashi’yi teselli etmeye çalışacak. Jigar’ın uyarılarına rağmen Rashi’nin gerçek yüzünü göremeyen saf gelin Gopi, yine Rashi hakkında olumlu düşünceler içinde olacak.

Not: Kanal 7 tarafından bir önceki günün fragmanı yüklenmiştir. Kanal 7 yeni fragmanı yayınladığında sayfamızda da güncellenecektir.