Ekranların sevilen Hint dizilerinden olan Masum dizisi 79. Bölümü ile ekranlarda olacak. Masum yeni bölüm özeti fragmanı olan Masum 9 Haziran Salı özeti fragmanı ekranlardaki yerini aldı. Dizinin yeni bölümünde Gopi, Rashi’nin hayalet oyunu yüzünden zor anlar yaşamaya devam edecek. Kokila ise Gopi gelindeki farklılığı ve tuhaflığı görerek işin peşine düşecek. Hayalet avına çıkan Kokila’nın Rashi’yi yakalayıp yakalamayacağı yeni bölümde belli olacak. Masum son bölüm fragmanı özeti olan Masum 79. Bölüm fragmanı özeti dizi severlerin beğenisine sunuldu. Kanal 7 ekranlarında her gün saat 16.10’da yayınlanan dizi son bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkacak.

MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI – MASUM 9 HAZİRAN ÖZETİ FRAGMANI

Masum dizisinin 9 Haziran Salı özeti ve fragmanı olan Masum yeni bölüm özeti fragmanı yayına girdi. Dizinin son bölümünde Gopi, Rashi’nin anlattığı hayalet hikayesi yüzünden zor anlar yaşanacak. Kokila ise gelinine ne olduğunu anlamaya çalışacak ancak Gopi Kokila’ya bir şey söylemeyecek. Bunun üzerine Rashi’nin yine bir iş çevirdiğini düşünen Kokila hayaletin peşine düşecek.

MASUM SON BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ – MASUM 79. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ

Masum dizisinin son bölüm fragmanı özeti olan Masum 79. Bölüm fragmanı ve özeti www.sondakikaizmir.com sitesinde yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Gopi, çamaşır toplamaya çıktığında Ahem ile karşılaşacak. Bir anda yağmura yakalanan ikili romantik anlar yaşayacak. Kokila ise Gopi’nin hayaletlerden bahsetmesinin bir tesadüf olmadığını anlayacak.