Kanal 7 ekranlarında her gün saat 16.10’da yayınlanan ve büyük bir izleyici kitlesinin ilgiyle takip ettiği Hint yapımlarından olan Masum dizisi 80. Bölümü ile ekranlarda yerini alacak. Masum yeni bölüm özeti fragmanı olan Masum 10 Haziran özeti fragmanı dizi severlerle buluştu. Masum’un yeni bölümünde Rashi en sonunda Kokila’ya yakalanacak. Hayalet hikayeleri ile Gopi’yi korkutan Rashi, Gopi gelinin daha da üzerine gidecek ve Gopi dua ederken yine onu korkutmaya çalışacak. Bir süredir hayalet oyununun peşine düşen Kokila ise Rashi’yi suçüstü yakalayacak. Masum son bölüm fragmanı özeti olan Masum 80. Bölüm fragmanı özeti yayınlandı. Sevilen dizinin yeni bölümünde yine seyircileri ekran başına kilitleyecek heyecanlı sahneler yayında olacak.

MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI – MASUM 10 HAZİRAN ÖZETİ FRAGMANI

Masum dizisi 10 Haziran Çarşamba 2020 özeti fragmanı olan Masum yeni bölüm özeti fragmanı yayına girdi. Son bölümde, kendisine büyük bir oyun oynandığını düşünen Rashi, evdeki hizmetçileri azarlamaya çalışacak ancak Kokila’nın müdahalesi ise karşılaşacak.

MASUM SON BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ – MASUM 80. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ

Masum dizisinin 80. Bölüm fragmanı özeti olan Masum son bölüm fragmanı özeti ekranlardaki yerini aldı. Oyuncuları arasında Giaa Manek, Rucha Hasabnis , Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel isimlerinin yer aldığı yapım Kanal 7 ekranlarında izleyici ile buluşuyor.