Kanal 7’nin sevilen Hint yapımı Masum dizisi yeni bölüm özeti fragmanı olan Masum 109. Bölüm fragmanı özeti yayınlandı. Masum dizisinin Perşembe günü yayınlanacak yeni bölümünde Urmila ile Rashi Modi ailesinin evine dönebilmek için büyükanneyi planlarına dahil edecek. Gerçekleri çarpıtarak anlatan Urmila ve Rashi, Kokila’nın haksız olarak evden kovduğunu anlatıp ondan bu duruma el koymasını isteyecek. Büyükanne ise eşyalarını toplayıp onlarla birlikte Modi ailesinin konağına gidecek. Unutkanlığı başına bela olan büyükanne, Kokila ile ne konuşacağını sürekli unutacak. Urmila ve Rashi ise umutsuz bir şekilde olacakları uzaktan izlemeye çalışacak. Masum dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Masum 9 Temmuz fragmanı özeti izleyicilerle buluştu. Kanal 7’nin büyük ilgiyle izlenen dizisi Perşembe günü saat 16.10’da başlayacak.

MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – MASUM 9 TEMMUZ PERŞEMBE FRAGMANI ÖZETİ

Masum dizisi yeni bölüm özeti fragmanı olan Masum 9 Temmuz Perşembe fragmanı özeti yayınlandı. Dizinin son bölümünde Kokila’nın annesi, kızına Rashi konusunda kızmak ve onu geri çağırmasını istemek için Modi ailesinin evine gidecek. Kokila’ya, çocukluğundan itibaren kardeşleriyle bile anlaşamadığını söyleyen büyükanne, Rashi’nin anlattıklarından etkilenerek Kokila’ya sert çıkacak. Kokila ve Hetal ise Rashi ile ilgili gerçekleri anlatmak için uygun vakti bekleyecek.

MASUM 109. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE – MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI OKU

Masum dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Masum 109. Bölüm fragmanı özeti ekranlardaki yerini aldı. Masum dizisinin yeni bölümünde büyükannenin de konağa gelmesi ile ortalık daha da karışacak. Konakta Kinjal ile Daval’ı gören büyükannenin ne tepki vereceği de merak konusu oldu. Kızının tüm kararlarına karışan büyükannenin Rashi konusundaki ısrarının ne karşılık bulacağı yeni bölümde ortaya çıkacak. Kanal 7’nin sevilen Hint yapımı günlük olarak yayınını sürdürecek.