Hint dizileri yeni bölümleri kaldığı yerden aynı heyecanla sürüyor ve Kanal 7 ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Masum yeni bölüm özeti fragmanı olan Masum 29 Haziran Pazartesi özeti fragmanı ekranlardaki yerini aldı. Masum’un yeni bölümünde Gopi elini yaralayacak ve sınava girmesi tehlikeye girecek. Kokila ise Gopi’nin elinin iyileşmesi için büyük çaba sarf edecek. Ahem Gopi’ye elini yaraladığı için çok kızacak ve bu elle sınava girmesinin zor olacağını söyleyecek. Kokila ise bu duruma bir çözüm üretmeye çalışıp, Gopi yazamıyorsa Rashi’nin yazabileceğini, Gopi’nin yanında Rashi’nin de sınava girmesi gerektiğini söyleyecek. Masum 99. Bölüm fragmanı özeti olan Masum son bölüm özeti fragmanı yayına girdi. Kanal 7’nin sevilen Hint yapımı Pazartesi günü saat 16.10’da başlayacak.

MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI VE TANITIMI İZLE

Kanal 7’nin büyük bir hayran kitlesine sahip Hint yapımı Masum dizisi yeni bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı ekranlara geldi. Masum’un son bölümünde Gopi sınava Rashi ile birlikte girecek. Rashi’nin sınavda da Gopi’ye oyun oynayıp oynamadığı son bölümde ortaya çıkacak. Diğer taraftan Ahem, Gopi’nin sınav kağıdına bakıp öfkeden deliye dönecek ve Gopi’nin yanıtlamadığı sorular olduğu görerek Gopi’yi aşağılayacak.

MASUM 99. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE

Masum 99. Bölüm fragmanı özeti Kanal 7’nin sosyal medya sayfalarından paylaşıma açıldı ve izleyicilerle buluştu. Dizinin tanıtımında, Ahem’in Gopi’ye çok kızdığı ve yanıtlamadığı sorular yüzünden sınavdan kalacağını söylediği ekrana yansıyor. Rashi ise Gopi’nin sınavdan kalacağını düşünerek sinsi bir şekilde seviniyor.

MASUM 29 HAZİRAN FRAGMANI ÖZETİ İZLE

Masum dizisi 29 Haziran fragmanı özeti yayına girdi. Giaa Manek ve Rucha Hasabnis’in başrolü paylaştığı dizide zıt karakterli 2 kuzen olan Gopi ile Rashi’nin öyküsü dizinin senaryosunu oluşturuyor. Rashi, annesi Urmila ile birlikte Gopi’ye kötülüklerini sürdürürken, Kokila ise gelini olan Gopi’yi tüm tehlikelerden korumaya çalışıyor.

MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI OKU

Masum dizisi son bölüm özeti fragmanı yayınlandı. Gopi, Modi ailesinin gelini olarak konağa yerleşmiş ve Ahem’le evliliklerini sürdürmeye devam etmişti. Rashi de Modi ailesine gelin oldu ve 2 kuzen aynı konakta yaşamaya başladı. Dram yüklü bir hikayeyi içinde barındıran Masum dizisi 99. Bölümü ile Kanal 7 ekranlarında yayınlanacak.