Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan ve ülkemizde Masum adıyla yayınlanan dizi 83. Bölümü ile ekranlarda yerini alacak. Masum yeni bölüm özeti fragmanı (13 Haziran 2020 Cumartesi) olan Masum son bölüm özeti fragmanı dizi severlerin beğenisine sunuldu. Dizinin yayınlanan son bölümünde Gopi yine bir hata yapmış ve Mani’ye yanlış ilaç vererek onun hastalanmasına sebep olmuştu. Daha sonra doktordan ve Ahem’den azar işiten Gopi yine üzüntüye boğulmuştu. Urmila’da ortalığı iyice karıştırmış ve Gopi’ye daha çok kızmaları için konaktakileri teşvik etmeye çalışmıştı. Masum 83. Bölüm özeti fragmanı yayına girdi. Dizinin yeni bölümünde yine heyecan dolu gelişmeler saat 16.10’da ekranlara gelecek.

MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI – MASUM 83. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Masum dizisinin 83. Bölüm özeti fragmanı olan Masum yeni bölüm özeti fragmanı Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıma açıldı ve izleyicilerle buluştu. Masumiyetin hırsla harmanlandığı dizinin yeni bölümünde Gopi’nin yeni öğretmeni ile maceraları ekrana gelecek.

MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI – MASUM 13 HAZİRAN ÖZETİ FRAGMANI

Kanal 7’nin büyük ilgi gören Hindistan yapımı dizilerinden olan Masum’un 13 Haziran Cumartesi özeti fragmanı ekranlardaki yerini aldı. Masum son bölüm özeti fragmanı yine çok konuşulacak. Gopi ve Rashi’nin öyküsünde Giaa Manek ve Rucha Hasabnis başrolde yer alıyor.