Kanal 7’nin çok izlenen ve büyük hayran kitlesine sahip olan Hint yapımlarından Masum dizisi son bölümleri ile yayınlanmaya devam ediyor. Masum yeni bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Masum 246. Bölüm özeti fragmanı ekranlardaki yerini aldı. Masum dizisinin yeni bölümünde Rada, Gopi’yi öldürmeyi başaramadığı için planında değişiklik yapacak ve Gopi’nin canının yanması için hedefe Mira’yı koyacak. Mira’yı öldürmek için harekete geçen Rada’nın başarılı olup olmayacağı sorusu yeni bölümde yanıt bulacak. Masum dizisi son bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Masum 23 Kasım fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Saflığı, sevgiyi ve gerçek aşkı Hint dizisi severlere hissettiren Masum dizisi, 2 kuzen olan Gopi ile Rashi’nin hikayesine odaklanıyor. Modi ailesinin evinde geçen olaylar Kanal 7 ekranlarından her gün izleyici ile buluşuyor.

MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – MASUM 23 KASIM FRAGMANI ÖZETİ

Masum dizisi yeni bölüm özeti fragmanı olan Masum 23 Kasım fragmanı özeti yayına girdi. Dizinin son bölümünde Rada, Gopi’yi öldürmeyi başaramayınca gözünü Mira’ya dikecek. Mira’yı depoya götürüp üzerine dolap düşmesini sağlayacak ve oradan hemen kaçacak. Mira’nın çığlıklarını duyan Gopi, soluğu hemen onun yanında alacak.

MASUM 246. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Masum 246. Bölüm özeti fragmanı olan Masum son bölüm özeti fragmanı Kanal 7’nin sosyal medya mecralarından paylaşıldı. Dizinin yeni bölümünde, ev halkı Mira’nın başına gelenleri anlamaya çalışacak. Rada ise planın işe yaramamasından dolayı çok öfkelenecek. Büyükanne ise dua etmek için mabede gitmek isteyecek ve tüm aile toplanıp yola çıkacak. Rada yol boyunca yine fırsat kollamaya devam edecek.