Masum yeni bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Masum 248. Bölüm özeti fragmanı Kanal 7’nin ve dizinin sosyal medya mecraları aracılığı ile paylaşıma sunuldu. Masum dizisinin yeni bölümünde Gopi, kızı Vidya’ya tek başına bakmaya devam edecek ancak bu süreçte çok yıpranacak. Vidya ise durmadan yaramazlık yapıp Gopi’yi zorlamayı sürdürecek. Vidya, annesinin dolabın üstüne koyduğu kitabı alarak içinde ne olduğuna bakacak ve fotoğrafları görecek. Ancak fotoğraflarda yer alanların kimler olduğunu anlayamayacak. Modi ailesi ise Gopi’nin yokluğunu yoğun şekilde hissedecek. Diğer taraftan Rashi’nin çocukları Tolu ve Molu yaramazlıkları nedeniyle polisten ceza alacak. Cigar ve Rashi karakola ifade vermeye gittiğinde çocukların alacağı cezayı öğrenecek. Masum son bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Masum 25 Kasım özeti fragmanı yayınlandı. Kanal 7’nin günlük yayınlanan Hint dizilerinden olan Masum dizisi Çarşamba günü saat 15.30’da yeni bölümü ile yayında olacak.

MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – MASUM 25 KASIM ÖZETİ FRAGMANI

Masum dizisi yeni bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Masum 25 Kasım özeti fragmanı yayınlandı. Kanal 7’de her gün ekranlara gelen Hint dizisinin son bölümünde Gopi, Vidya’nın yaramazlıkları nedeniyle onu sürekli kontrol etmek zorunda kalacak. Rashi ise çocuklarının yaramazlıklarından dolayı polisten ceza alacağını öğrenecek.

MASUM 248. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Masum dizisi son bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Masum 248. Bölüm özeti fragmanı yayına girdi. Dizinin yeni bölümünde Tolu ve Molu’ya verilecek cezanın ne olacağı sorusu yanıt bulacak. Modi ailesi ile Gopi’nin nerede karşılaşacağı ise merakla beklenmeye devam edecek.