Kanal 7’de günlük olarak yayınlanan Hint dizileri yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Masum Hint dizisi dizi severleri ekran başına kilitliyor. Aynı heyecanla devam eden Masum dizisi 250. Bölümü ile ekranlarda olacak. Masum yeni bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Masum 250. Bölüm özeti fragmanı Kanal 7’nin sosyal medya mecralarından paylaşıma sunuldu. Sevilen dizinin bir önceki bölümünde Rashi’nin çocuklarını yatılı okula teslim eden Ahem, Cigar ve Rashi, çocuklarla birlikte okula gitmiş ve okulun yanındaki mabetten duydukları ses ile şok olmuşlardı. Sesin kime ait olduğunu anlamaya çalışan Ahem, daha sonra ise Gopi’yi gördüğünü zannetmişti. Gopi ise her yerde Ahem’i gördüğünü zannetmişti. Masum dizisi son bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Masum 27 Kasım fragmanı özeti yayına girdi.

MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – MASUM 27 KASIM FRAGMANI ÖZETİ

Masum yeni bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Masum 27 Kasım fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Masumiyetin hırsla harmanlandığı Hint dizisi Kanal 7’de hafta içi her gün saat 15.30’da, Cumartesi ve Pazar günleri ise 16.10’da dizi severlerle buluşuyor.

MASUM 250. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – MASUM SON BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ

Masum 250. Bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Masum son bölüm fragmanı özeti yayına girdi. Kendi ülkesinde yayınlandığı dönemlerde izlenme rekorları kıran ve Hindistan’ın en popüler yapımları arasında yer alan Masum dizisi 250. Bölümü ile Kanal 7 ekranlarında yayınlanacak.