Ülkemizde büyük bir hayran kitlesine sahip olan Hint yapımlarından Masum dizisi 252. Bölümü ile ekranlarda olacak. Masum yeni bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Masum 252. Bölüm özeti fragmanı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Masum dizisinin son bölümünde Tolu ve Molu evlerine dönecek. İki kardeş kendi arasında Gopi ile ilgili konuşurken Rada onları duyacak ve takibe devam edecek. İki kardeş Rada ile Ahem’in evlenmesini engellemek isteyecek ancak plandan haberi olan Rada bu planı boşa çıkarmayı başaracak. Diğer taraftan Rashi, Tolu ve Molu’ya Gopi’den söz edecek. Kardeşler ise Gopi’yi tanıdıklarını annelerine söylemeye çalışacak ancak Rashi onları engelleyecek. Tolu ve Molu’nun Gopi hakkında bildiklerini annelerine anlatıp anlatmayacağı sorusu 252. Bölümde yanıt bulacak. Masum son bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Masum 29 Kasım özeti fragmanı yayına girdi. Kanal 7’de her gün ekranlara gelen Hint dizisi Pazar günü saat 16.10’da Hint dizisi severlerle buluşacak.

MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – MASUM 29 KASIM ÖZETİ FRAGMANI OKU

Masum dizisi yeni bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Masum 29 Kasım özeti fragmanı Kanal 7 tarafından paylaşıma sunuldu. Masum dizisinin son bölümünde Tolu ve Molu Rada ile kavga edip mutfağı birbirine katacak. Hetal ise çocukların bu yaramazlığından dolayı Rashi’ye kızacak.

MASUM 252. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – MASUM SON BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ OKU

Masum 252. Bölüm özeti fragmanı olan Masum son bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı yayınlandı. Masum dizisinin yeni bölümünde Tolu ve Molu, Ahem’in Rada ile evlenmesini engellemek için her şeyi yapacak. Rashi ise çocuklarına Gopi’den bahsedecek.