Ekranların çok izlenen Hint yapımlarından Masum yeni bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Masum 254. Bölüm özeti fragmanı Kanal 7’nin sosyal medya mecraları aracılığı ile paylaşıma sunuldu ve dizi severlerle buluştu. Masum dizisinin 254. Bölümünde Rashi, Tolu ve Molu’nun planına uygun hareket edecek ve düğüne Rada’nın yerine Gopi’yi götürecek ve Ahem’in yanına oturtacak. Herkes gelinin Rada olduğunu sanırken ve tören sona ermek üzereyken Gopi’nin birden duvağı açılacak ve herkes büyük bir şok yaşayacak. Rada ise kardeşlerin tuzağından kaçıp törenin yapıldığı yere gelecek ve öfke saçmaya başlayacak. Gopi ise ağlayıp her şeyi anlatacak. Vidya’nın kendi kızı olduğunu öğrenen Ahem ne yapacağını şaşıracak. Masum son bölüm özeti fragmanı ve tanımı olan Masum 1 Aralık özeti fragmanı yayınlandı. Kanal 7’de her gün yayınlanan Hint dizisinin 254. Bölümünde Rashi, sonuna kadar Gopi’ye destek olduğunu söyleyecek. Ahem ise Vidya’yı Gopi’den alıp Modi ailesinin evine götürecek. Gopi kızının elinden alınmaması için direnecek ancak bir şey yapamayacak. Vidya ise Modi ailesinin evine gidip aile bireylerini yakından tanımaya çalışacak. Gopi’nin kızını geri alabilmek için neler yapacağı yeni bölümlerde belli olacak.

MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – MASUM 1 ARALIK ÖZETİ FRAGMANI

Masum dizisi yeni bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Masum 1 Aralık özeti fragmanı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Masum dizisinin son bölümünde Rada’nın yerine Gopi’nin gelin olduğunu görenler şok olacaklar. Gopi gözyaşları içinde tüm olan biteni Kokila’ya ve Ahem’e anlatacak.

MASUM 254. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI VE TANITIMI İZLE – MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Masum 254. Bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Masum son bölüm özeti fragmanı yayına girdi. Karakterleri birbirine tamamen zıt 2 kuzen olan Gopi ile Rashi’nin öyküsünün ele alındığı Hint yapımı Kanal 7’de hafta içi her gün saat 15.30’da, hafta sonları ise 16.10’da Hint dizisi severlerle buluşmaya devam edecek.