Kanal 7’de günlük olarak yayınlanan Hint yapımı Masum dizisinin 255. Bölümü izleyici ile buluşacak. Masum yeni bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Masum 255. Bölüm özeti fragmanı yayına girdi. Büyük bir ilgiyle takip edilen dizinin 255. Bölümünde Gopi, kızından ayrı kalmaya daha fazla dayanamayacak ve Gopi ailesinin evinin kapısında beklemeye başlayacak. Hetal ise duruma müdahale edip Gopi’nin eve gelmesinin en doğrusu olacağını söyleyecek ve Gopi’yi eve alacak. Rada’nın ise bu gelişmenin ardından tüm planları bozulacak. Gopi’nin eve alınmasına çok bozulan Rada, onu yeniden evden göndermek için yeni planlarını devreye sokacak. Masum son bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Masum 2 Aralık özeti fragmanı Kanal 7’nin sosyal medya mecralarından paylaşıldı. Masum dizisinin son bölümünde Gopi, evde eski düzenin ve huzurun kalmadığını görüp bu duruma çok üzülecek. Rada ise Gopi’nin bu üzgün halini fırsat bilerek canını daha çok yakmaya çalışacak. Bu süreçte Rashi, Gopi’nin yanında durmaya devam edecek. Masum dizisinin 255. Bölümü Çarşamba günü saat 15.30’da Hint dizisi severlerle buluşacak.

MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI VE TANITIMI İZLE – MASUM 2 ARALIK ÖZETİ FRAGMANI

Masum yeni bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Masum 2 Aralık özeti fragmanı izleyici ile buluştu. Dizinin Çarşamba günü yayınlanacak yeni bölümünde Gopi, Modi ailesinin evine yeniden girecek. Rashi ise Gopi’yi Rada’ya karşı koruyacak. Modi ailesinin diğer bireyleri ise Gopi’yi dışlayacak.

MASUM 255. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – MASUM SON BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ OKU

Masum 255. Bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Masum son bölüm fragmanı özeti yayınlandı. Kanal 7 ekranlarında her gün yayınlanan dizinin 255. Bölümünde Gopi’nin evdeki yeni duruma alışıp alışamayacağı izleyicilerle buluşacak.