Masum yeni bölüm özeti fragmanı olan Masum 101. Bölüm fragmanı tanıtımı ve özeti Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıma açıldı ve dizi severlerin beğenisine sunuldu. Masum’un 101. Bölümünde Ahem konaktaki herkes için yeni elbise siparişi verecek. Buna en çok sevinen ise Gopi olacak. Yeni elbisesini giyerek büyük bir partiye katılan Gopi, elbisenin kendisine çok yakıştığını söyleyenlere, elbiseyi Ahem’in aldığını söyleyecek. Ahem ise gözlerini Gopi’den ayıramayacak. Diğer yandan Urmila yine ortalığı karıştırmaya çalışırken o anlara Jigar şahit olacak. Rashi’nin ise baş ağrısı devam edecek. Masum son bölüm özeti fragmanı olan Masum 1 Temmuz Çarşamba fragmanı özeti ekranlara geldi.

MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI – MASUM 101. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ VE TANITIMI

Masum dizisi yeni bölüm özeti fragmanı olan Masum 101. Bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Masum’un 101. Bölümünde Urmila’nın sözleri Jigar’da şok etkisi yaratacak. Gopi ise Ahem’in hediyesi ile mutlu olacak. Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint yapımı saat 16.10’da başlayacak.

MASUM 1 TEMMUZ ÇARŞAMBA FRAGMANI ÖZETİ – MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Masum dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Masum 1 Temmuz Çarşamba fragmanı özeti izleyicilerle buluştu. Kendi ailesi ölünce dayısı tarafından evlatlık alınan ve büyütülen Gopi’nin hikayesi Modi ailesinin evinde devam ediyor. Saf bir kız olan Gopi’nin öyküsü her gün Kanal 7 ekranlarında yayınlanıyor.