Türk televizyonlarında yayınlanan ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan Hint dizilerine geçtiğimiz aylarda bir yenisi daha eklenmişti. Masum adıyla Kanal 7 ekranlarında yayınlanmaya başlayan dizi kısa zamanda çok sevilmiş ve ilgiyle takip edilmeye devam etmişti. Masum yeni bölüm özeti fragmanı olan Masum 90. Bölüm fragmanı özeti Kanal 7’nin sosyal medya mecralarından paylaşıma sunuldu. Dizinin 90. Bölümünde Rashi Gopi’ye büyük bir oyun oynayacak. Gopi’nin sınava gireceğini bilen Rashi, ona bir kağıt verip bunun dua kağıdı olduğunu, sınavda okuyabileceğini söyleyecek. Gopi sınav esnasında kağıdı düşürünce bunun kopya kağıdı olduğu ortaya çıkacak ve öğretmeni Gopi’ye çok kızacak. Masum 20 Haziran Cumartesi özeti fragmanı olan Masum son bölüm fragmanı özeti yayına girdi. Kanal 7’nin sevilen yapımı saat 16.10’da ekranlarda yerini alacak.

MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – MASUM 90. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ

Masum dizisi 90. Bölüm fragmanı özeti olan Masum yeni bölüm özeti fragmanı yayına girdi. Dizinin yeni bölümünde Gopi’nin kopya çektiği haberi konağa bomba gibi düşecek. Komşuları haberi hemen Kokila’ya yetiştirecek. Gopi ise gözyaşlarına boğulacak. Sürekli Rashi’nin tuzağına düşen Gopi’nin gerçekleri söyleyip söylemeyeceği 90. Bölümde belli olacak.

MASUM SON BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ – MASUM 20 HAZİRAN CUMARTESİ ÖZETİ FRAGMANI

Masum dizisi 20 Haziran Cumartesi özeti fragmanı olan Masum son bölüm fragmanı özeti dizi severlerin beğenisine sunuldu. Masum’un Cumartesi günü yayınlanacak bölümünde Gopi’nin yaşadığı hayal kırıklığı ve gözyaşları yine ekranlarda olacak. Kokila’nın yeni gelişmeler üzerine ne yapacağı ise merakla bekleniyor.