Kanal 7’nin günlük dizisi Masum son bölümü ile ekranlarda olacak. Masum yeni bölüm özeti fragmanı olan Masum 86. Bölüm fragmanı özeti yayınlandı. Kanal 7’nin sosyal medya mecralarından paylaşılan fragmanda konakta işlerin karıştığı görülüyor. Dizinin yeni bölümünde Gopi sınıfında ayakta durma cezası alacak ve Kokila sorduğunda gerçekleri anlatmayacak. Bunu bilen Rashi ise Kokila’nın duyacağı şekilde Gopi’ye oturması gerektiğini, tüm gün ayakta olduğundan yorulmuş olabileceğini söyleyecek. Bunu duyan Kokila öfkeden deliye dönecek ve Gopi’yi yalan söylediği için azarlayacak. Masum 16 Haziran Salı fragmanı özeti olan Masum son bölüm özeti fragmanı dizi severlerin beğenisine sunuldu. Dizinin 86. Bölümünde Rashi ve Urmila, Gopi’nin azarlanmasından dolayı büyük mutluluk duyacak. Gopi ise yine gözyaşlarına hakim olamayacak.

MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – MASUM 86. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ

Kanal 7’de her gün saat 16.10’da yayınlanan Hint yapımı Masum dizisinin 86. Bölüm fragmanı özeti olan Masum yeni bölüm özeti fragmanı dizi severlerin beğenisine sunuldu. Dizinin 86. Bölümünde Gopi’nin okuma yazma macerası ekranlara gelecek.

MASUM 16 HAZİRAN SALI FRAGMANI ÖZETİ – MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Masum dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Masum 16 Haziran Salı fragmanı özeti ekranlardaki yerini aldı. Orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan dizi ülkemizde Masum adıyla yayınlanmaya devam ediyor. Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Hindistan yapımı dizisinin başrollerinde Giaa Manek ve Rucha Hasabnis rol alıyor.