Ekranların büyük bir hayran kitlesine sahip olan Hint yapımlarından olan Masum dizisi son bölümü ile ekranlarda olacak. Heyecanın giderek tırmandığı dizide yine 2 aile bir yarışmada kozlarını paylaşacak. Masum yeni bölüm özeti fragmanı olan Masum 88. Bölüm fragmanı özeti ekranlara geldi. Masum’un yeni bölümünde sınıf arkadaşı Gopi’ye tuzak kuracak ve öğretmeni okula eğitim görmeye değil, ortalığı karıştırmaya geldiğini söyleyerek Gopi’yi azarlayacak. Gopi ise yine gözyaşlarını tutamayacak. Rashi ise annesiyle konuşup evdeki herkesin yarışma için hazırlık yaptığını söyleyerek Gopi’ye çok üzüldüğünü söyleyecek ancak bunları Kokila’nın duyacağı şekilde dillendirecek. Gopi ise yarışma için dans provası yaparken Ahem gelecek ve Gopi’yi dans ederken görecek. Masum son bölüm özeti fragmanı olan Masum 18 Haziran özeti fragmanı yayınlandı. Büyük bir ilgiyle takip edilen dizi her gün Kanal 7 ekranlarında yayınını sürdürüyor.

MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – MASUM 88. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ

Masum dizisi 88. Bölüm fragmanı özeti olan Masum yeni bölüm özeti fragmanı dizi severlerin beğenisine sunuldu. Dizinin yeni bölümünde Rashi, Kokila’nın gözüne girebilmek için ona bir oyun oynayacak. Kokila’nın duyacağı şekilde Gopi için çok üzüldüğünü söyleyecek ve onun ev işlerinin ağırlığı altında ezildiğini söyleyerek Gopi’ye acıdığını duyuracak.

MASUM 18 HAZİRAN PERŞEMBE ÖZETİ FRAGMANI – MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Kanal 7’de günlük olarak yayınlanan Masum dizisi 18 Haziran Perşembe özeti fragmanı olan Masum son bölüm özeti fragmanı yayınlandı. Giaa Manek ve Rucha Hasabnis’in başrolde olduğu dizide Modi ailesinin okuma yazma bilmeyen gelini Gopi’nin hikayesi ekrana taşınıyor.