Ülkemizde yayınlanan Hint yapımları arasında büyük bir hayran kitlesi tarafından ilgiyle takip edilen Masum dizisi yeni bölüm özeti fragmanı olan Masum 92. Bölüm fragmanı özeti ekranlara geldi. Masum’un 92. Bölümünde Modi ailesinin Kinjal’in eşi Daval’a verdiği borç paranın ilk taksitinin geri ödenme günü gelecek. Kokila parayı alıp almamak konusunda kararsızlık yaşarken, paranın alınmaması gerektiğini Hetal de Kokila’ya söyleyecek. Urmila ise Kokila parayı almasın diye kendince bir plan yapacak. Kokila parayı almamaya karar verdiğini Hetal’e söyleyecek ve Urmila bunu duyup büyük mutluluk yaşayacak. Kokila ise Urmila ve Rashi’nin bazı konuşmalarını duyarak şok olacak. Masum 22 Haziran Pazartesi özeti fragmanı olan Masum son bölüm özeti fragmanı dizi severlerle buluştu. Dizinin yeni bölümünde Modi ailesinin evinde yine tansiyonu yükseltecek gelişmeler yaşanacak.

MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI OKU – MASUM 92. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE

Masum dizisi 92. Bölüm fragmanı özeti olan Masum yeni bölüm özeti fragmanı yayınlandı. Masum’un yeni bölümünde Ahem Gopi’yi okula bırakacak. Gopi okulla ilgili olumsuz bir tavra girince Ahem karısını motive edici cümleler kuracak. Gopi Ahem’in sözleri ile moral bulup eğitimini sürdürecek.

MASUM 22 HAZİRAN ÖZETİ FRAGMANI İZLE – MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI KANAL 7

Masum dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Masum 22 Haziran özeti fragmanı yayına girdi. Giaa Manek ve Rucha Hasabnis’in başrol oynadığı, Gopi’nin dram dolu hikayesinin yer aldığı Hint yapımı Kanal 7 ekranlarında Pazartesi günü yeni bölümü ile yayınına devam edecek.