Ekranlarda fırtına gibi esen Hint dizilerinden olan Masum dizisinde heyecan sürüyor. Masum yeni bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Masum 238. Bölüm fragmanı özeti Kanal 7’nin sosyal medya hesapları tarafından paylaşıma sunuldu. Büyük ilgi gören tanıtım fragmanında yeni bölüme dair önemli ipuçları da var. Masum dizisinin yeni bölümünde Rada ile Umang sonuna evlenip Modi ailesinin evine yerleşecek. Ancak Umang, gerçek karısı Tripti’yi de yengesi olarak tanıtıp eve getirecek. Tripti’den şüphelenen Gopi ise onların her hareketini izlemeye başlayacak. Masum dizisi son bölüm özeti tanıtımı olan Masum 15 Kasım özeti tanıtımı yayına girdi. Sevilen Hint dizisi Pazar günü ekranlarda olacak.

MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI VE TANITIMI İZLE – MASUM 15 KASIM ÖZETİ TANITIMI

Masum dizisi yeni bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Masum 15 Kasım Pazar özeti tanıtımı yayınlandı. Masum dizisinin yeni bölümünde Ahem’i öldürmeye çalışan Umang’ın bunda başarılı olup olmayacağı sorusu yanıt bulacak. Gopi ve Kokila ise Umang ile Tripti’yi yakından gözlemeye devam edecek.

MASUM 238. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE – MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI VE TANITIMI

Masum dizisi son bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Masum 238. Bölüm fragmanı ve özeti yayınlandı. Masum Hint dizisinin son bölümünde Tripti ve Umang’ın gerçek yüzlerinin ortaya çıkıp çıkmayacağı belli olacak.