Ülkemizde büyük hayran kitlesine sahip Hint yapımlarından olan Masum dizisi kaldığı yerden devam ediyor. Masum yeni bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Masum 245. Bölüm özeti fragmanı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Masum dizisinin son bölümünde Rada, Tripti’nin sözlerine inanacak ve Gopi’yi öldürmek için plan yapıp harekete geçecek. Rada’nın Gopi’yi öldürmek için yapacağı plan ve başarılı olup olmayacağı sorusu 245. Bölümde yanıt bulacak. Karakterleri birbirine tamamen zıt 2 kuzen olan Gopi ile Rashi’nin Modi ailesinin evindeki hikayesi dizi severlerle buluşmaya devam ediyor. Dizinin son bölümlerinde Umang’ın ani ölümü ekranlara yansımış ve cinayeti kimin işlediği sorusu yanıt bulmuştu. Masum dizisi son bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Masum 22 Kasım fragmanı özeti yayına girdi. Kanal 7 ekranlarında günlük olarak yayınlanan Hint dizisinin detayları haberimizde yer alıyor.

MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI VE TANITIMI İZLE – MASUM 22 KASIM FRAGMANI ÖZETİ

Masum dizisi yeni bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Masum 22 Kasım fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Masum’un Pazar günü yayınlanacak son bölümünde Rada, hapishaneye Tripti’yi görmeye gidecek ve onun sözlerine inanıp, Umang’ı öldürenin Rada olduğunu düşünecek. Gopi’den intikam almayı kafasına koyan Rada, sürekli Gopi’nin peşinde dolaşacak.

MASUM 245. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI VE TANITIMI İZLE – MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Masum 245. Bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Masum son bölüm özeti fragmanı yayına girdi. Masum’un 245. Bölümünde Mira için bir parti düzenlenecek. Bunu fırsat bilen Rada harekete geçecek ve büyük balonların içine cam parçaları koyacak. Balon patladığında konfeti ile birlikte cam parçaları Gopi’nin koluna batacak. Amacına tam olarak ulaşamayan Rada’nın bir sonraki hamlesi dizinin yeni bölümleri ekranda olacak.