Masum dizisi yeni bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Masum 103. Bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Masum dizisinin 103. Bölümünde Jigar tüm öfkesini Rashi’ye yöneltecek. Kardeşinin emeklerini çalan Rashi’nin kim bilir kendisine de kaç yalan söylediğini Rashi’nin yüzüne haykıran Jigar, Rashi’nin hiç yalan söylemediği cevabını alacak. Bu söz üzerine daha da öfkelenen Jigar, eski kız arkadaşıyla ilgili konuyu yeniden gündeme getirip Rashi’yi suçlamaya devam edecek. Rashi’nin üzerine giden Jigar, ondan her şeyi anlatmasını isteyecek. Masum son bölüm özeti fragmanı olan Masum 3 Temmuz Cuma fragmanı özeti dizi severlerin beğenisine sunuldu. Masum dizisi Kanal 7 ekranlarında 103. Bölümü ile saat 16.10’da ekranlarda yerini alacak.

MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – MASUM 3 TEMMUZ CUMA FRAGMANI ÖZETİ

Masum dizisi yeni bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Masum 3 Temmuz Cuma fragmanı özeti yayınlandı. Masum’un son bölümünde Ahem, Gopi’ye daha da yakınlaşacak. Gopi ise Ahem’in kendisiyle daha yakından ilgilenmesinden dolayı çok mutlu olacak.

MASUM 103. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE – MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Masum dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Masum 103. Bölüm fragmanı özeti yayınlandı. Masum dizisinin 103. Bölümünde Jigar, tüm gerçekleri herkese anlatacağını ve herkesin bunu duyacağını söyleyecek. O sırada Kokila, Ahem, Gopi ve Hetal bir arada olacak ve Jigar ile Rashi onların yanına inecek. Jigar’ın gerçekleri anlatıp anlatmayacağı 103. Bölümde belli olacak.