Masum yeni bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Masum 241. Bölüm fragmanı özeti Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıma açıldı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Gopi ve Kokila, Tripti’nin oyununu ortaya çıkarmak için Rada’nın aklına onu evlendirme fikrini sokmuştu. Bu fikri çok seven Rada ise konuyu Umang’a açmış ve Tripti için uygun adaylar aranmaya başlamıştı. Uygun kişi kısa zamanda bulunmuş ve nişan hazırlıkları yapılmıştı. Rada ise nişan için Tripti’yi kendi elleri ile hazırlamak istemişti. Gerçek karısının nişan hazırlıklarında çok gerilen Umang ise birşeyler yapması gerektiğini düşünmüştü. Dizinin yeni bölümünde düğün yapılacak ancak gelişmeler herkesi çok şaşırtacak. Masum dizisi son bölüm fragmanı özeti olan Masum 18 Kasım özeti fragmanı ve tanıtımı ekranlardaki yerini aldı. Umang ve Tripti’nin oynadığı oyunu bozmak isteyen Gopi ve Kokila’nın neler yapacağı sorusu yeni bölümde yanıt bulacak.

MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – MASUM 18 KASIM ÖZETİ FRAGMANI KANAL 7

Masum dizisi yeni bölüm özeti fragmanı olan Masum 18 Kasım özeti fragmanı dizi severlerin beğenisine sunuldu. Kanal 7’nin sevilen Hint dizisinde yine heyecan dolu bir bölüm izleyicileri bekliyor. Kanal 7’de her gün yayınlanan dizide Gopi ve Rashi adlı 2 kuzenin hikayesi ekranlara geliyor.

MASUM 241. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE – MASUM SON BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ OKU

Masum dizisi son bölüm fragmanı özeti olan Masum 241. Bölüm fragmanı özeti yayına girdi. Masumiyetin hırsla harmanlandığı bir öykünün ekranlara taşındığı dizinin ülkemizde büyük bir hayran kitlesi var.