Kanal 7 ekranlarında yayınını sürdüren Hint dizilerinin yeni bölümleri izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Masum yeni bölüm özeti tanıtımı olan Masum 124. Bölüm fragmanı özeti Kanal 7’nin sosyal medya mecralarından paylaşıma açıldı. Masum’un 124. Bölümünde Ahem, evdekilere yalan söylemek durumunda kalacak. Kokila’nın ambargosu sonucu evde kalan ve işe gidemeyen Ahem, hasta olduğu yalanını söyleyecek. Jigar ise Ahem’le birlikte işe gitmek isteyecek. Ancak Ahem bu teklifi geri çevirecek ve gelmeyeceğini söyleyecek. Bunun üzerine Jigar, toplantıda neler söylemesi gerektiğini telefonla kendisine anlatmasını isteyecek. Ahem bu teklifi kabul edecek ve Jigar’a bu işi başarabileceğini söyleyecek. Masum dizisi son bölüm özeti tanıtımı olan Masum 24 Temmuz Cuma fragmanı özeti yayına girdi. Sevilen Hint dizisi günlük olarak saat 16.10’da yayınlanmaya devam edecek.

MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ TANITIMI İZLE – MASUM 124. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ KANAL 7

Masum dizisi yeni bölüm özeti tanıtımı olan Masum 124. Bölüm fragmanı özeti yayınlandı. Başrollerini Giaa Manek ve Rucha Hasabnis’in paylaştığı dizide karakterleri tamamen farklı 2 kuzen olan Gopi ile Rashi’nin hikayesi ekrana taşınıyor.

MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ TANITIMI İZLE – MASUM 24 TEMMUZ CUMA FRAGMANI ÖZETİ OKU

Masum dizisi son bölüm özeti tanıtımı olan Masum 24 Temmuz Cuma fragmanı özeti izleyicilerle buluştu. Yine heyecanlı bir bölüm Kanal 7 ekranlarında yayında olacak.