Masum yeni bölüm özeti tanıtımı olan Masum 138. Bölüm fragmanı özeti dizi severlerin beğenisine sunuldu. Kanal 7 tarafından paylaşılan tanıtım fragmanında yine önemli gelişmelerin izleyicileri beklediği görülüyor. Suların bir türlü durulmadığı, Urmila ve Rashi’nin kötülükten vazgeçmediği, Gopi’nin hala saf ve çevresinde olan bitenin farkında olmadığı Masum dizisinin 138. Bölümünde Anita karakteri dizide yer bulmayı sürdürecek. Heyecanlı bir bölüm yine izleyicileri bekliyor. Masum son bölüm özeti tanıtımı olan Masum 7 Ağustos fragmanı özeti yayına girdi. Gopi ve Rashi’nin maceralarına odaklanan ve genel olarak Modi ailesinin konağında geçen Hindistan yapımı dizinin ülkemizde büyük bir hayran kitlesi var. Her gün saat 16.10’da yeni bölümü ile ekranda yer alan Hint dizisinde heyecan eksik olmuyor. Dizinin son bölümünde de yine izleyenlerin beklentilerini karşılayacak gelişmeler ekrana yansıyacak.

MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ TANITIMI İZLE – MASUM 138. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ OKU

Masum dizisi yeni bölüm özeti tanıtımı olan Masum 138. Bölüm fragmanı özeti yayına girdi. Kanal 7 tarafından paylaşılan tanıtım fragmanı dizi severleri heyecanlandırdı. Hint yapımı dizinin oyuncu kadrosunda Giaa Manek ve Rucha Hasabnis başrolde yer alırken, Devoleena Bhattacharjee, Muhammed Nazım, Vishal Singh ve Rupal Patel’de rol almaya devam ediyor.

MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ TANITIMI İZLE – MASUM 7 AĞUSTOS CUMA FRAGMANI ÖZETİ OKU

Masum dizisi son bölüm özeti tanıtımı olan Masum 7 Ağustos Cuma fragmanı özeti Kanal 7 tarafından yayınlandı. Masum’un yeni bölümünde Ahem’in nasıl bir karar alacağı, gelişmeler karşısında Gopi’nin ne yapacağı, Rashi ve Urmila’nın planlarının sonucunun nereye varacağı ve Kokila’nın olan bitenlere ne tepki vereceği soruları yanıt bulacak.