Masum yeni bölüm özeti tanıtımı olan Masum 140. Bölüm fragmanı özeti Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıma sunuldu ve izleyicilerle buluştu. Masum Hint dizisinin 140. Bölümünde Ahem’in kafa karışıklığı ekranlara yansıyacak. Gopi Ahem’in yanına gidip Anita’nın çok sinirli olduğunu söyleyecek. Ahem ise bir başkası gibi Anita’yı arayıp sesini dinleyecek. Tam bu sırada Kokila Ahem’in elinden telefonu alacak. Kokila’nın bu hamlesi karşısında şok olan Gopi ile Ahem’in bu duruma ne tepki vereceği yeni bölümde ortaya çıkacak. Diğer taraftan Anita başka biri ile telefonda konuşup kendisini Ahem’in aradığını anlayacak ve Ahem’in hala aşık olduğunu düşünecek. Ahem’in Anita ile Gopi arasında kalacağı yeni bölüm Pazar günü ekranlarda olacak. Masum son bölüm özeti tanıtımı olan Masum 9 Ağustos özeti fragmanı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Sevilen Hint dizisi saat 16.10’da ekranlarda yerini alacak.

MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ TANITIMI İZLE – MASUM 140. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ KANAL 7

Masum dizisi yeni bölüm özeti tanıtımı olan Masum 140. Bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından Hint dizisi severler için paylaşıma açıldı. Masum dizisinin yeni bölümünde Urmila ile Kinjal mahalleye dönecek ve mahallelinin tepkisi ile karşılaşacak. Urmila mahalleli ile karşı karşıya gelirken, Kinjal ise sessizliğini korumaya çalışacak. Yalanı ortaya çıkan Urmila’nın yeni planları yeni bölümde ortaya çıkacak.

MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ TANITIMI İZLE – MASUM 9 AĞUSTOS ÖZETİ FRAGMANI OKU KANAL 7

Masum dizisi son bölüm özeti tanıtımı olan Masum 9 Ağustos özeti fragmanı yayınlandı. Giaa Manek ve Rucha Hasabnis’in başrol oynadığı dizide Gopi ve Rashi adlı 2 kuzenin hikayesi ekranlara yansıyor. Dizi Kanal 7 ekranlarında her gün yayınlanıyor.