Kanal 7 Hint dizileri arasında bulunan Masum yeni bölüm özeti tanıtımı olan Masum 142. Bölüm fragmanı özeti ekranlardaki yerini aldı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Rashi ve Kokila, Anita’ya karşı bir plan hazırlamıştı. Ahem için düzenlenen doğum günü partisine katılan Anita’nın Ahem’e ilgisi dikkatlerden kaçmamış ve bu yakınlaşma Gopi’yi çok üzmüştü. Anita’nın doğum günü çiçeği ise Modi ailesinin merak konusu olmuştu. Kokila, Ahem’in doğum gününü Gopi’den önce Anita’nın kutlamasından dolayı rahatsız olmuştu. Rashi ve Kokila bu gelişmeler üzerine Gopi’ye yardım etmeye karar vermişti. Gopi ise Anita’nın davranışlarını aklından çıkaramamıştı. Masum son bölüm özeti tanıtımı olan Masum 11 Ağustos özeti fragmanı yayına girdi. Heyecanın giderek arttığı dizinin 142. Bölümü yine izleyenleri ekran başına kilitleyecek.

MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ TANITIMI İZLE – MASUM 142. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ OKU

Masum dizisi yeni bölüm özeti tanıtımı olan Masum 142. Bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından yayınlandı. Birbirine tamamen zıt karakterde 2 kuzen olan Gopi ile Rashi’nin hikayesinin yer aldığı Hint dizisi, masumiyetin hırsla harmanlandığı yapım sloganı ile ekranlara geliyor.

MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ TANITIMI İZLE – MASUM 11 AĞUSTOS ÖZETİ FRAGMANI OKU

Masum dizisi son bölüm özeti tanıtımı olan Masum 11 Ağustos Salı özeti fragmanı yayına girdi. Kanal 7’nin günlük olarak yayınlanan Hint yapımının başrollerini Giaa Manek ve Rucha Hasabnis paylaşırken, oyuncu kadrosunda ayrıca Devoleena Bhattacharjee, Muhammed Nazım, Vishal Singh ve Rupal Patel isimleri yer alıyor.

KANAL 7 HİNT DİZİLERİ YAYIN GÜNLERİ VE SAATLERİ

  • Masum (Her gün, 16.10)
  • Kördüğüm (Her gün, 19.00)
  • Aşk Bir Rüya (Her gün, 21.00)
  • Deli Divane (Her gün, 00.30)
  • Güz Masalı (Çok yakında her gün)