Masum yeni bölüm özeti tanıtımı olan Masum 236. Bölüm fragmanı özeti yayına girdi. Ülkemizde büyük bir hayran kitlesine sahip olan ve Kanal 7 ekranlarında ilgiyle izlenen Masum dizisinde heyecan giderek artıyor. İzleyenleri ekran başına kilitleyen Hint dizisinin son bölümü ekranlara gelecek. 13 Kasım Cuma günü yayınlanacak yeni bölüm yeni gelişmelerle izleyicinin beğenisine sunulacak. Masum son bölüm özeti tanıtımı olan Masum 13 Kasım Cuma fragmanı özeti Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıma sunuldu. Birbirine tamamen zıt karakterde iki kuzen olan Gopi ile Rashi’nin öyküsünde saflık, sevgi ve gerçek aşk ekranlara geliyor. Masum dizisinin fragman detayları haberimizde yer buluyor.

MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ TANITIMI İZLE – MASUM 13 KASIM CUMA FRAGMANI ÖZETİ

Masum dizisi 13 Kasım Cuma fragmanı özeti olan Masum yeni bölüm özeti tanıtımı yayınlandı. Masumiyetin hırsla harmanlandığı yapım Hint dizisi severlerle buluşmaya devam ediyor.

MASUM 236. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE – MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ TANITIMI OKU

Masum dizisi son bölüm özeti tanıtımı olan Masum 236. Bölüm fragmanı özeti yayına girdi. Sevilen dizide zıt karakterli 2 kuzenin hikayesi ekranlara taşınıyor.