Kanal 7 ekranlarında günlük olarak yayınlanmaya devam eden Masum dizisi yeni bölüm özeti tanıtımı olan Masum 121. Bölüm fragmanı özeti paylaşıma sunuldu. Dizinin son bölümünde Urmila Modi ailesinin evine gelecek. Farklı bir tarza bürünen Urmila, Modi ailesine kendi kızının bile daha bilmediği konulardan bahsedecek. Urmila’nın sürprizinin ne olacağı yeni bölümde ortaya çıkacak. Diğer taraftan, evde güvercin gören Kokila bu güvercinin nerden çıktığını soracak ve evin hizmetçisini azarlayacak. Kokila, Rashi’ye kızarak bu güvercini onun mu eve getirdiğini soracak. Ahem ise bunu hep birlikte yaptıklarını söyleyecek. Kokila, güvercinin evden dışarı çıkarılmasını isteyecek. Jigar da güvercinin gidişine üzülecek. Masum son bölüm özeti tanıtımı olan Masum 21 Temmuz fragmanı özeti ekranlardaki yerini aldı. Sevilen dizi saat 16.10’da Kanal 7 ekranlarında izleyici ile buluşacak.

MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ TANITIMI İZLE – MASUM 121. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ KANAL 7

Masum dizisi yeni bölüm özeti tanıtımı olan Masum 121. Bölüm fragmanı özeti Kanal 7 ekranlarında yayına girdi. Sevilen dizinin yeni bölümünde Gopi ve Ahem’in çabaları karşılık bulacak ve Jigar Rashi’ye bir adım daha yaklaşacak. Kokila ise bu süreci yakından izlemeye devam edecek. Gopi, Rashi’nin yeniden ailenin bir parçası olmasından dolayı büyük mutluluk yaşarken, Ahem de Gopi’nin mutlu olduğunu görerek sevinecek. Rashi’nin kendisini affettirmek için yapacakları 121. Bölümde seyirci ile buluşacak.

MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ TANITIMI İZLE – MASUM 21 TEMMUZ SALI FRAGMANI ÖZETİ OKU

Masum dizisi son bölüm özeti tanıtımı olan Masum 21 Temmuz Salı fragmanı özeti yayınlandı. Masumiyetin hırsla harmanlandığı yapım Kanal 7’de yayınını sürdürüyor. Gopi ve Rashi’nin öyküsünde Giaa Manek ve Rucha Hasabnis başrolde yer alıyor.