Masum yeni bölüm özeti tanıtımı olan Masum 123. Bölüm fragmanı özeti ekranlardaki yerini aldı. Kanal 7 tarafından paylaşıma sunulan Masum 23 Temmuz özeti fragmanı yine çok konuşulacak. Dizinin 123. Bölümünde Kokila, Ahem’in Gopi ile ilgilenirken işlerini aksattığını görüp ona çok kızacak. Ahem ise annesinin öfkesinden korktuğu için Gopi’den uzaklaşmaya başlayacak. Ahem’in çaresiz durumu yeni bölümde ekranlarda olacak. Gopi ise Ahem’deki bu değişimin sebebini anlamaya çalışacak. Neler olduğunu öğrenmeye çalışan Gopi’nin öyküsü yeni bölümde izleyici ile buluşacak. Masum dizisi son bölüm özeti fragmanı Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıma açıldı ve büyük ilgi gördü. Sevilen Hint dizisi günlük olarak yayınlanmaya devam ediyor.

MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ TANITIMI İZLE (MASUM 123. BÖLÜM FRAGMANI)

Masum dizisi yeni bölüm özeti tanıtımı olan Masum 123. Bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin son bölümünde Ahem, Gopi ile birlikte kuyumcuya gidecek. Kokila, Ahem’in çalışması gerektiği bir saatte Gopi ile dışarıya çıkmasından dolayı rahatsız olacak ve Ahem’e çok kızacak. Annesinin tepkisi ile karşılaşan Ahem ise ne diyeceğini bilemeyecek.

MASUM SON BÖLÜM ÖZETİ TANITIMI (MASUM 23 TEMMUZ ÖZETİ)

Masum dizisi son bölüm özeti tanıtımı olan Masum 23 Temmuz özeti ekranlardaki yerini aldı. Annesinin tepkisinden sonra morali çok bozulan Ahem odasına çekilecek ve kendisini Gopi’den soyutlayacak. Gopi ise ne olduğunu anlamayıp bu duruma çok bozulacak. Masum dizisi Kanal 7 ekranlarda saat 16.10’da yayınlanacak.