Masum yeni bölüm özeti tanıtımı olan Masum 143. Bölüm fragmanı ekranlardaki yerini aldı. Kanal 7 tarafından paylaşılan tanıtım fragmanında Ahem ile Anita’nın birbirine daha da yakınlaşacağı görülüyor. Gopi ise ikilinin arasındaki diyalogları duyarak kahroluyor. Gopi’nin çaresizliğini ise Ahem fark ediyor. Diğer taraftan Kokila, Anita’nın düğün töreni ve tarihi için harekete geçiyor ancak Ahem engeli ile karşılaşıyor. Ahem, Kokila’yı durduruyor ve Anita’nın evlenmesini engellemeye çalışıyor. Masum dizisi son bölüm özeti tanıtımı olan Masum 12 Ağustos fragmanı özeti yayına girdi. Kanal 7 ekranlarında her gün yayınlanan Hindistan yapımı dizi kendi ülkesinde yayınlandığı dönemlerde reyting rekorları kıran bir yapım olmuştu. Ülkemizde Kanal 7’de yayınlanan Hint dizisi büyük bir ilgiyle izlenmeye devam ediyor.

MASUM YENİ BÖLÜM ÖZETİ TANITIMI

Masum yeni bölüm özeti tanıtımı olan Masum 12 Ağustos fragmanı özeti yayına girdi. Dizinin Çarşamba günü yayınlanacak yeni bölümünde Modi ailesinin konağında izleyenleri şaşkına uğratacak gelişmeler yaşanacak. Ahem, Anita’ya karşı olan duygularını gizlemeyecek. Anita ise Ahem’i duygularını söylemesi için daha da zorlayacak.

MASUM 143. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ

Masum dizisi son bölüm özeti tanıtımı olan Masum 143. Bölüm fragmanı özeti yayınlandı. Birbirlerinden tamamen zıt karakterde 2 kuzen olan Gopi ile Rashi’nin öyküsü Kanal 7’de yayınını sürdürüyor. Giaa Manek, Rucha Hasabnis, Devoleena Bhattacharjee, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel isimlerinin yer aldığı yapım Çarşamba günü saat 16.10’da son bölümü ile ekranlarda yerini alacak.