Masumlar Apartmanı kısa sürede önemli izlenme rakamlarına erişen ve sosyal medyada en çok konuşulan yapımlardan biri oldu. Masumlar Apartmanı dizisinin yayın günü ve ayrıntılarını merak eden izleyiciler, Masumlar Apartmanı hangi gün oynuyor? Masumlar Apartmanı yeni bölüm ne zaman başlıyor? Masumlar Apartmanı hangi kanalda yayınlanıyor? Sorularının cevabını arıyor.

Gerçek bir hayat hikayesinden yola çıkırılarak ve Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi adlı romanından esinlenerek hazırlanan Masumlar Apartmanı dizisi, izleyenleri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Başrollerini Birkan Sokullu ve Ezgi Mola’nın paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca birçok usta oyuncu kamera karşısına geçiyor. Masumlar Apartmanı yayın günü, oynadığı kanal ve Masumlar Apartmanı son bölüm detayları haberimizde yer alıyor.

MASUMLAR APARTMANI HANGİ GÜN OYNUYOR?

Ekranların yeni yapımlarından olan Masumlar Apartmanı dizisi her hafta Salı günü oynuyor. Büyük bir ilgiyle izlenen dizi Salı akşamları izleyici ile buluşuyor. Dizinin tekrar bölümleri ise TRT 1'de her gece ekranlara geliyor.

MASUMLAR APARTMANI YENİ BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLAYACAK

Masumlar Apartmanı dizisi yeni bölümü Salı akşamı başlayacak. TRT 1'de dizinin tekrar bölümleri de dizi severlerin beğenisine sunuluyor.

MASUMLAR APARTMANI HANGİ KANALDA OYNUYOR?

Masumlar Apartmanı dizisi TRT 1 kanalında oynuyor. TRT 1’de ayrıca birçok popüler yapım ekranlara geliyor. Özellikle Teşkilat dizisi, TRT'nin çok izlenen dizileri arasında yer alıyor.

gelmiş geçmiş en iyi diziler listesi yabancı türk yerli