Fox TV ekranlarında yayınlanan “Merve Yıldırım ile Benden Söylemesi” programını hazırlayıp sunan Merve Mina Yıldırım’ın hayatı, kim ve nereli olduğu, memleketi, yaşı ve eşi merak ediliyor. Fox TV Merve Yıldırım kimdir? Merve Yıldırım aslen nereli, kaç yaşında? Merve Yıldırım’ın eşi kim? Soruları yanıt buldu. Haber muhabiri ve sunucu olan Merve Yıldırım meslek hayatına lise yıllarında ATV Haber’de başladı. Kültür, sanat ve magazin konularında kariyerini geliştiren ve önemli röportajlara imza atan Merve Yıldırım, haber sunduğu zaman da, bu haberleri doğaçlama sunduğunu açıklamış ve büyük ilgi görmüştü. 8 yıl muhabirlik yapan ve Fox Haber Merkezi’nde çalışan Merve Yıldırım, ünlü spikerlerin sunduğu haber bültenlerine yaptığı canlı bağlantılar ile geniş kitleler tarafından tanınmıştı. Merve Yıldırım’ın yaşamına dair önemli detaylar haberimizde yer alıyor.

FOX TV MERVE YILDIRIM KİMDİR?

Fox TV’de Merve Yıldırım ile Benden Söylemesi adlı programı hazırlayıp sunan Merve Yıldırım 15 Kasım 1987 yılında dünyaya geldi. Özel Marmara Radyo TV Gazetecilik Anadolu Meslek Lisesi’nden mezun olan Merve Yıldırım, daha sonra Maltepe Üniversitesi’nden mezun oldu. Diksiyon ve İngilizce eğitimleri alan ve ATV’de staja başlayan Merve Yıldırım, daha sonra Star TV magazin servisinde muhabir olarak çalıştı. Ardından Kanal D magazin servisinde ve TRT Müzik kanalında çalışan, sunuculuk ve spikerlik yapan Merve Yıldırım Fox TV’ye transfer oldu ve Fox TV’de çalışmaya devam ediyor.

Merve Yıldırım

MERVE YILDIRIM ASLEN NERELİ?

Tam adı Merve Mina Yıldırım olan sunucu ve programcı aslen İstanbulludur. İstanbul’da doğan Merve Mina Yıldırım’ın ailesinin aslen nereli olduğuna dair bilgi bulunmuyor.

MERVE YILDIRIM KAÇ YAŞINDA?

1987 doğumlu olan muhabir ve sunucu Merve Yıldırım 33 yaşındadır. İsmail Küçükkaya’nın olmadığı zamanlarda Çalar Saat programını hazırlayıp sunan Merve Yıldırım, kendi programı olan Merve Yıldırım ile Benden Söylemesi programını sürdürüyor.

saba tümer evli mi, sevgilisi kim

MERVE YILDIRIM’IN BOYU KAÇ?

Fox TV’de çalışan Merve Yıldırım’ın boyu 167 cm’dir. 52 kilo olduğu bilinen Merve Yıldırım, büyük ilgiyle takip edilen programında önemli bölümlere imza atıyor.

MERVE YILDIRIM EVLİ Mİ, EŞİ KİM?

Muhabir, sunucu ve program yapımcısı Merve Yıldırım evli değildir. Daha önce evlenmediği bilinen Merve Yıldırım, Fox TV’de kariyerine devam ediyor.

defne samyeli oynadığı diziler, aslen nereli