Mesneviden Hikayeler programı, her gün TRT 1 ekranlarında yayınlanıyor. Son dönemin en beğenilen programlarından biri olan Mesneviden Hikayeler programını izleyenler, hem sunucunun kim olduğunu hem de programın nerede çekildiğini araştırmayı sürdürüyor. Programın yeni bölümünün başlamasına kısa bir süre kala Mesneviden Hikayeler programıyla ilgili detaylar, haberimizde...

MESNEVİDEN HİKAYELER SUNUCUSU BAHADIR YENİŞEHİRLİOĞLU KİMDİR?

Mesneviden Hikayeler programında, Mevlana'nın şiirlerine ve hikayelerine yer veriliyor. Bu programda, hikayeleri anlatan kişi ise Bahadır Yenişehirlioğlu... 1962 yılında Manisa'da doğan ve Dokuz Eylül Hukuk Fakültesi'nden mezun olan Bahadır Yenişehirlioğlu, Manisa'da serbest avukat olarak çalışmaya başladı. Dünyanın birçok ülkesi halkları ve toplumları üzerine çalışmalar yürüten Yenişehirlioğlu, gazetecilik de yaptı. Diriliş Postası ve Cins dergisinde köşe yazarlığı yapan Bahadır Yenişehirlioğlu, bir dönem oyunculuğa da merak sardı. Payitaht Abdülhamit dizisinde Tahsin Paşa rolünü üstlenen ve birçok kişi tarafından tanınan bir isim haline gelen Bahadır Yenişehirlioğlu, Mesneviden Hikayeler programını da sunmaya devam ediyor.

ailenin yeni üyesi reşat strik türkçe biliyor mu

MESNEVİDEN HİKAYELER NEREDE ÇEKİLİYOR?

Mesneviden Hikayeler programıyla ilgili en çok merak edilen konulardan biri de, programın nerede çekildiği oluyor. Bu konuyla ilgili, ne yazık ki net bir bilgi mevcut değil. Mesneviden Hikayeler programının nerede çekildiğiyle ilgili ne Bahadır Yenişehirlioğlu ne de TRT'den henüz bir açıklama gelmedi. Bu nedenle programın nerede çekildiği gizemini koruyor.

doktor ayça kaya haftada 5 kilo verdiren diyet listesi