Kanal 7’nin günlük dizilerinden olan Mihrali dizisi seyircilerle buluşmaya devam ediyor. Mihrali dizisinin çekildiği yer, çekildiği tarih, ne zaman başladığı, keman fon müziğinin ne olduğu, oyuncu kadrosu ve çekim yerleri araştırılıyor. Mihrali dizisi ne zaman çekildi? Mihrali dizisi keman fon müziği nedir? Mihrali dizisi oyuncuları kim? Mihrali dizisi nerede çekildi? Sorularının yanıtı ortaya çıktı. Halk Film şirketi tarafından çekilen, yapımcısı Hüseyin Türkyıldırır olan, yönetmen koltuğunda Nazif Tunç, Adem Ayral ve Abdülkadir Ceylan Ede isimlerinin oturduğu, başrolde Mihrali rolü ile Mürşit Ağa Bağ’ın yer aldığı Mihrali dizisine dair merak edilenlerin yanıtları ortaya çıktı.

hatçe sosyetede filmi nerede çekildi, kaç yılında

MİHRALİ DİZİSİ NE ZAMAN ÇEKİLDİ?

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Mihrali dizisi 2014 yılında çekildi. Mihrali ile Mihriban’ın hikayesinde Dumanlı Hoca da yer alıyor.

MİHRALİ DİZİSİ KEMAN FON MÜZİĞİ NEDİR?

Mihrali dizisi keman fon müziği Ballad Music (Balat Sanat) tarafından sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Dinleyenlerin çok sevdiği keman fon müziği Balat Sanat’ın sosyal medya sayfalarından dinlenebilir.

töre filmi ne zaman çekildi, nerede çekildi

MİHRALİ DİZİSİ OYUNCULARI KİM?

Mihrali dizisi oyuncuları arasında Mihrali rolü ile Mürşit Ağa Bağ, Mihriban rolü ile Dilek Canbay, Dumanlı Hoca rolü ile Oktar Durukan ve Hatice rolü Serap Gedik var. Dizide ayrıca Eşber rolü ile İsmail Hakkı Ürün, Komutan rolü ile Hasan Bacakoğlu, Hasbe Hala rolü ile Nur İncegül ve Zeynep Hemşire rolü ile Sevcan İyibilen var. Mihrali dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler ve karakterleri şunlar; Ragıp Korcan (Rasim), Mehmet Kurban (Muhtar), Sevinç Sırma (Fadime), Selami Uncuoğlu (Fahrettin), Güngör Varlı (Seyfullah).

MİHRALİ DİZİSİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Kanal 7 ekranlarında saat 11.40’da yayınlanmaya devam eden Mihrali dizisi Balıkesir ilinin Ilıca Şifa Beldesi’ne çekildi. Dizinin çekimlerinin bir kısmının da İstanbul’da yapıldığı biliniyor.

kiralık anne filmi nerede çekildi, kaç yılında