Mucize Doktor dizisi son bölüm fragmanı merakla bekleniyordu. Geçtiğimiz hafta Ali Vefa’nın babası ve annesi diziye dahil olmuş ve Mucize Doktor izleyicileri ekran başına kilitlemişti. Dizinin son bölümünü merakla bekleyen dizi severler, Mucize Doktor 28. Bölüm fragmanı yayında mı? Mucize Doktor dizisi yeni bölüm fragmanı ne oldu? Sorularına yanıt buldu. Oyuncu kadrosunda Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal ve Hazal Türesan olan ve Fox TV ekranlarında yayınlandığı Perşembe günlerinde önemli izlenme rakamları yakalayan dizinin fragman detayları ortaya çıktı.

MUCİZE DOKTOR 28. BÖLÜM FRAGMANI – SON BÖLÜM

Mucize Doktor dizisi 28. Bölüm fragmanı ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde Ali Vefa babası ile yüzleşecek ve babasına, “Keşke doğmasaydı dediğin çocuk, sakat dediğin çocuk, seni o yaşatacak” diyecek. Babasının sağlığına kavuşması için kolları sıvayan Ali Vefa, geniş bir araştırma yaparak hastalığa çare bulmaya çalışacak.

MUCİZE DOKTOR DİZİSİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA

Mucize Doktor dizisi yeni bölüm fragmanı yayına girdi. Dizinin yeni bölümünde Nazlı da Ali Vefa’nın annesinin karşısına çıkacak. Nazlı, “Sokağa attığınız çocuk var ya, benim erkek arkadaşım” diyecek. Ali Vefa’nın babasının kalbi duracak ve yeniden hayata dönmesi için yoğun bir emek harcanacak.