Fox TV ekranlarının sevilen dizisi Mucize Doktor 27. Bölümü ile yayınına devam ediyor. Mucize Doktor yeni bölüm ne zaman? Mucize Doktor hangi gün oynuyor? Mucize Doktor hangi kanalda, saat kaçta yayınlanıyor? Sorularına yanıt arayan izleyiciler, oyuncu kadrosunda Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal ve Hazal Türesan olan dizinin son bölüm yayın günü detaylarını araştırıyor. Yeni bölümde Ali Vefa’nın ailesi ile ilgili gelişmeler diziye damga vuracak. Dizinin yayın detayları ortaya çıktı.

MUCİZE DOKTOR YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, HANGİ GÜN YAYINLANACAK?

Mucize Doktor yeni bölüm 19 Mart 2020 Perşembe günü yayınlanacak. Mucize Doktor’un son bölümünde Ali Vefa, kendisini sokağa atan babasını yıllar sonrasında karşısında bulacak. Yeni bölümde Ali’nin yüzleşmesi gereken ciddi meseleler olacak. Ali Vefa ise bu yüzleşmeden kaçacak ve bunun yerine ameliyat sırasında ölen, kimsesiz bir hastayı takıntı haline getirecek.

MUCİZE DOKTOR HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Mucize Doktor dizisi Fox TV kanalında, saat 20.00’de başlayacak. Dizinin yeni bölümünde Nazlı, yeni klinikteki görevine başlayacak ve samimiyetine inanmadığı Damla ile birlikte çalışmak zorunda kalacak. Ali Vefa ise babasıyla yüzleşecek. Ali Vefa’nın babasıyla yüzleşmesi ne gibi sonuçlar doğuracak sorusu yeni bölümde yanıt bulacak.

gelmiş geçmiş en iyi diziler listesi yabancı türk yerli